Fekete férfi cipő Nikopol 1504 sokszínű kék

A termék nem elérhető ;(

Az érdekes színes ékezetek gyakran egyedi stílust és új identitást kölcsönözhetnek a cipőknek. A cipők monokróm színének apró, szemet gyönyörködtető kiegészítései nagyszerű ötletek arra, hogy megkülönböztessenek egy adott, kedvenc párost, és növeljék annak egyediségét, és ezáltal az egész stílust.


A Nikopol 1504 férfi cipő egy lengyel cég érdekes terméke, mely a klasszikus szabásnak és a felsőrész jellegzetes formájának köszönhetően azonnal felkelti a figyelmet. Fekete, nubuk természetes bőr törött ezekben a kék fűzős és bézs színű talpú cipőben, amelyet kék vonal választ el a cipő aljától. A Nikopol 1504 lábbelin számos fehér szálvarrás is található, ellentétben a cipő sötét képével.


A Nikopol 1504 cipőket olyan férfiaknak tervezték, akiknek fontos az egyedi és nem magától értetődő stílus, amelyben nagyon fontos szerepet játszik minden részlet és részlet, amelyen a lábbeli kialakítása alapul. A Nikopol 1504 egy olyan modell, amely tökéletesen kiegészíti mind a hivatalos, mind a hétköznapi ruhákat.

  • Talpbetét anyaga: Természetes bőr
  • Külső anyag: Természetes bőr
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Szín: más színű kék fekete

Köszönjük megjegyzését.

|