Női papucs - cipő, amely nélkül sokan nem tudjuk elképzelni a nyaralást, az otthoni csendet vagy az uszodába járást, akár pihenésre, akár pihenésre. A részletek fontosak az emlékekben - a cipők is szép elemei lehetnek a szép pillanatoknak. Kényelmesek, amelyek nem dörzsölik és védik a lábat, és azok, amelyek szépek és tökéletesen kiegészítik azt a ruhát, amelyet az első nyaraláshoz társít a párjával vagy egy barátságos utazással. Vagy talán nekik köszönheti, hogy hazatérését még nagyobb kényelemhez és kikapcsolódáshoz fogja társítani - egy egész nap után a lábán kényelmes papucsba csúsztatja a lábát ... Válasszon egy modellt magának - a hab, gumi, szőrmével vagy gyöngyökkel, bojtokkal és virágokkal díszítve, sima, világos vagy vad színű. Párosítsa őket az Ön és igényei szerint!

Női papucs - hogyan kell viselni?

Bár rendkívül egyszerű és kényelmes, papucs stílusos kombinációkban nehéz lábbelik lehetnek. Fantasztikusan működnek rövidnadrággal és felsővel kombinálva, amikor strandra megyünk, de vajon ugyanolyan szabadon viselhetők -e az igényesebb körülmények között? Határozottan jobb választani egy másik típusú cipőt egy nagyon hivatalos alkalomra, például interjúra, üzleti találkozóra vagy temetésre. Ilyen helyzetekben biztonságosabb lesz a transzferek választása, ék sarkú vagy magassarkú, feltétlenül fedett ujjakkal és klasszikus módon.

Kevésbé formális körülmények között bátran megengedhetjük magunknak, hogy ezeket a rendkívül kényelmes cipőket használjuk. Mindkét klasszikus városi szetthez illeszkednek: 7/8 farmer és fehér ing, nagyon hosszú, szellős szoknyák és ruhák, valamint a 70 -es évek divatjára utaló stílusok - szárnyas nadrág és mini szoknya. Papucsok olyan lábbelik, amelyeket minden nő szeret, kortól és preferált öltözködési stílustól függetlenül. Nehéz elképzelni, hogy túléljük a forró nyarat nélkülük. A rengeteg rendelkezésre álló kivitel - a habból, a sportmodellektől az elegáns vagy divatos, bőrből készült modellekig - azt jelenti, hogy minden hölgy, aki értékeli a kényelmet, legalább egy pár ruhásszekrényben van.