Emlékeztetni kell arra, hogy a gyermekcipők fontos szerepet játszanak a gyermek megfelelő fejlődésében. Nem csak lehetővé teszik a kényelmes mozgást, hanem támogatják a lábszerkezeteket is a jobb teljesítmény érdekében. A gyermekek lábának egészségére külön osztályt hoztak létre, amelyben megelőző lábbeliket mutatunk be gyermekek számára, tapasztalt gyermekcipő-tervezőkkel és ortopédiai szakemberekkel együttműködésben. Az ilyen cipőket egészséges lábú gyermekeknek ajánlott viselni, hogy megakadályozzák a lábhibák kialakulását. Ezek kiegészíthetik a kezelést és támogathatják a rehabilitációt.

Lehetőségünk van a híres Bartek márkájú lábbeli - megelőző cipő és profilaktikus szandál - kínálatára, kivételesen stílusos kivitelben. A Bartek egy olyan lengyel vállalat, amelyet az egészség, a megfelelő fejlődés és a gyermekek kényelme érdekében fejlesztettek ki, és ezt az egészséges láb tanúsítvány igazolja, amely e márka lábbelikét jellemzi. A gyermekek számára javasolt profilaktikus lábbeli teljesen biztonságos a gyermekek csontritkulás-izomrendszer számára. Az ortopédia szempontjából a cipőket különösen érdemes ajánlani kisgyermekek és tinédzserek számára. Gyermekeknek szóló megelőző lábbeli-választékunk a divatos stílus, a megfelelő felépítés és a modern technológiai megoldások kombinációját tartalmazza. Az ilyen típusú lábbeli magas színvonalának érdekében minden modell természetes bőrből vagy kiváló minőségű alkatrészekből készül. A gyermekek profilaktikus lábbeliét a jellegzetes felépítés alapján lehet felismerni, amely főleg egy magas felső, merev sarokból és elasztikus talpból áll. Ezen túlmenően az ilyen cipők puha belsővel rendelkeznek, és védik a kopást. A profilaktikus gyermekcipő tökéletesen kontúrozott, amelynek köszönhetően a lábát a megfelelő helyzetbe helyezi. A megfelelő alapok még jobb hatása érdekében még a testmozgás során tépőzáras lezárást is alkalmaznak, amely szintén nagy segítséget nyújt a gyermeknek és a szülőnek a mindennapi rohanás során.

Üzletünkben profilaktikus cipőt rendelhet gyerekeknek, amelynek használata valódi előnyökkel jár. Ezek a cipők megakadályozzák az alsó végtagok funkcionális hibáinak előfordulását gyermekeknél és serdülőknél - fényláb, lapos láb, karmos ujjak stb. Az egészséges, érdekes varrású vagy cipőkészletű cipők nem szégyenkeznek egyetlen lányt sem sem.