Nem szabad elfelejteni, hogy a gyermekcipők fontos szerepet játszanak a gyermek megfelelő fejlődésében. Nemcsak a kényelmes mozgást teszik lehetővé, hanem a láb különböző struktúráit is támogatják a jobb teljesítmény érdekében. A gyermeklábak egészségéért aggódva külön részt készítettünk, amelyben bemutatjuk a gyermekek megelőző lábbelikét, amelyeket a gyermekcipők tapasztalt tervezőivel és az ortopédia területén dolgozó szakemberekkel együttműködve hoztak létre. Az ilyen cipőt egészséges lábú gyermekeknek ajánlott viselniük a lábhibák megelőzése érdekében. Kiegészíthetik a kezelést és támogathatják a rehabilitációt is.

Lehetőségünk van a neves Bartek márka cipőinek kínálatába - profilaktikus cipők és profilaktikus szandálok, kivételesen stílusos kivitelben. A Bartek lengyel cég, amely sikereit a gyermek egészségére, megfelelő fejlődésére és kényelmére építi, amit a márka lábbelit jellemző Healthy Foot tanúsítvány is megerősít. Az általunk javasolt gyermekmegelőző lábbeli teljesen biztonságos a gyermekek lábának csont-ízületi-izomrendszere számára. Ortopédiai szempontból kifejezetten ajánlható lábbeli, mind a legkisebb gyermekek, mind a serdülők számára. Gyermekmegelőző lábbeli kínálatunk a divatos stílus, a helyes felépítés és a modern technológiai megoldások kombinációja. Az ilyen típusú lábbelik magas színvonalának biztosítása érdekében minden modell természetes bőrből vagy kiváló minőségű alkatrészekből készül. A gyermekek megelőző lábbelije felismerhető a jellegzetes szerkezetről, amely főként magas felsőrészből, merev sarokpultból és rugalmas talpról áll. Ezenkívül az ilyen cipők puha belsővel rendelkeznek, amely megvédi a kopástól. A gyermek megelőző lábbelik tökéletesen körvonalazottak, ennek köszönhetően a lábat a megfelelő helyzetbe hozza. A megfelelő lábtámasztás még jobb hatása érdekében, még fizikai aktivitás közben is, tépőzárat használnak, ami ezenkívül nagy segítséget jelent a gyermeknek és a szülőnek a napi rohanás során.

Üzletünkben gyermekeknek megelőző cipőket rendelhet, amelyek használata valódi előnyökkel jár. Az ilyen cipők megakadályozzák az alsó végtagok funkcionális hibáinak kialakulását gyermekeknél és serdülőknél - valgus lábak, lapos lábak, a lábujjak karmos elhelyezése, stb. gyermekek. Egyetlen lány vagy fiú sem fog szégyellni az egészséges varrással vagy alkalmazással rendelkező cipőt.