Cikkek

  • 2021-04-22

Cipőt választunk az esküvőre. Melyik modellek működnek a legjobban?

A násznép rendkívül fontos ünnepség a menyasszony és a vőlegény számára, ugyanakkor remek alkalom a legközelebbi családdal és barátokkal való találkozásra is. A gyakran hajnalig tartó szórakozáshoz mindenekelőtt kényelmes és kényelmes cipőre van szükség. Íme néhány tipp, amelyek segítenek eldönteni, hogy melyik cipőt válassza az esküvőre.

  • 2021-04-20

Hogyan tisztítható az öko bőr cipő? Öko bőrápolás

Az ökológiai bőrből készült cipők textúrájukban és megjelenésükben jelentősen hasonlítanak a természetes bőrre. Első pillantásra nem láthatunk nagy különbséget. Az ökológiai bőr egy poliészter anyag, amelyet további polivinil-kloriddal vonnak be, majd különféle kémiai folyamatoknak vetik alá. Hogyan tisztítható az öko bőr cipő? Minden, ami az öko-bőr gondozását illeti.

  • 2021-04-19

Melyik cipő illik jól egy nyári ruhához? Mi azt tanácsoljuk!

A hőmérséklet növekedése és a hosszú, napos napok azt jelentik, hogy örömmel cseréljük a vastag pulóvereket és farmereket légies, kényelmes, nyári ruhákra. Nekik köszönhetően könnyedén megjeleníthetjük alakunk értékeit, és élvezhetjük a könnyedséget és a rendkívüli kényelmet. Milyen cipőt válasszam egy nyári ruhához? Nézze meg inspirációinkat.

  • 2021-04-03

Cipő esküvőhöz és esküvői fogadáshoz - szandál, magas sarkú cipő vagy szivattyú? Melyik cipőmodellt válasszuk?

Az esküvői cipők a stílus egyik kulcseleme. Függetlenül attól, hogy menyasszony vagy a meghívott vendégek egyike - a megfelelően megválasztott cipők hajnalig nagyszerű szórakozást biztosítanak. Melyik cipőmodellt válassza? Szandál, szivattyú, vagy esetleg klasszikus magassarkú cipő? Milyen szempontokat kell figyelembe vennie, amikor esküvői szertartáshoz és fogadáshoz cipőt vásárol? Nézze meg tippjeinket.

  • 2021-04-03

Melyik cipő illik jól a farmerhez? Tekintse meg javaslatainkat!

Ha a farmer a kedvenc ruhadarabod, szereted használni sokoldalúságukat, ugyanakkor szeretsz a divatkal játszani, és az alkalomtól és a hangulattól függően változtatni a stílus stílusán, akkor ez a cikk neked szól! Már nem kell azon gondolkodnia, hogy milyen cipő illik a kedvenc farmerjéhez. Nézze meg javaslatainkat!

  • 2021-04-03

Hogyan lehet biztonságosan és hatékonyan tisztítani a velúr cipőket?

A velúr cipő rendkívüli rugalmasságának köszönhetően könnyen alkalmazkodik a láb formájához, ami rendkívül kényelmes cipővé teszi őket. A matt kialakítás miatt az ilyen típusú lábbelik tökéletesen illeszkednek nemcsak a mindennapi stilizálásokba, hanem a formálisabbakba vagy a formálisabbakba is, de jellegzetes anyaguk miatt sokkal nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a cipők tisztaságára és megfelelő védelmére a nehézségekkel szemben. időjárási viszonyok.

  • 2021-03-29

Rossz szaga van a cipőnek?

Fedezze fel a büdös cipő készítésének 10 hatékony módját!

  • 2021-03-28

Milyen cipők és kiegészítők illenek a piros ruhához?

Nézze meg, és stílusosan nézzen ki!

  • 2021-01-10

Babacipő

Szeretjük a gyerekeket stílusosan öltöztetni, odafigyelve a részletekre. Nagy esztétikai és vizuális jelentőségük van.

  • 2021-01-10

Cipő a járás megtanulásához

A kis lábak bejárják a világot, tapintással ismerik meg. Rendkívül fontos érzékszervi élmény, és nagyon szórakoztató a babának.