Cikkek

  • 2023-01-27

Harci csizmát választunk. Merítsen ihletet!

A tehernadrág olyan nadrág, amelyet nem csak a férfiak szeretnek. Lezser megjelenésük rendkívül divatos szabással kombinálva több szezonra is remek alternatívává teszi a klasszikus farmernadrághoz. Praktikusak, kényelmesek és univerzálisak ahhoz, hogy könnyen kombinálhatók különféle cipőmodellekkel - a nehéz csizmától a nőies szandálig. Inspirációt keresel? Jó helyre jöttél!

  • 2023-01-27

Főszerepben: báli cipő neki

Gyorsan jön a bál. Az öltöny kiválasztott, a polonéz a végletekig begyakorolt, a másik felének virágot rendeltek, és még mindig azon gondolkodik, milyen cipőt vegyen fel ezen a különleges napon? Bár az érettségizők esetében ez a feladat nem tűnik túl bonyolultnak, kétségek merülhetnek fel. Szívesen megoldjuk őket!

  • 2023-01-27

Főszerepben: báli cipő neki

Javában tart a báli szezon, és még mindig nem találtad meg a tökéletes báli cipőt? Szerencsére tudjuk, hogyan lehet ezt orvosolni. Elkészítettünk egy útmutatót, amely segít könnyedén hozzáilleszteni a cipőt a báli öltözékedhez, és megtanulod, hogyan táncolhatod végig az éjszakát anélkül, hogy lábfájdalomra panaszkodnál. Dolgozni!

  • 2023-01-26

Aki úton van, az… síel, vagy kiválasztjuk a legjobb sícipőt

A sícipő vásárlása nagy befektetés. Ha azt szeretné, hogy az egyszer vásárolt cipők több évig elkísérjenek a pályákon, maximális kényelmet és remek szórakozást nyújtva, mindenképpen figyeljen néhány fontos szempontra. Ennek köszönhetően festői téli kilátással körülvéve aktívan töltheti majd az idejét. Érdekelt?

  • 2023-01-21

Idősebbek cipőit választjuk. Ellenőrizze, hogy mire kell figyelni

Függetlenül attól, hogy kevésbé vagy aktív időskorú, a megfelelően kiválasztott cipő a biztonsága alapja. Ráadásul a nem megfelelő cipő viselése kényelmetlenné teszi a mozgást, ezért sok idős ember lemond a jóléte szempontjából előnyös gyaloglásról. Nézze meg, hogyan lehet megelőzni, és hogyan válasszon cipőt egy idős ember számára.

  • 2023-01-18

Főszerepben: társastánc cipő. Ellenőrizze, hogy mire kell figyelnie

Regisztráltál társastánc leckékre, és remekül értesz hozzá, de a megfelelő cipő kiválasztása egy kicsit túlterhelő számodra? Kíváncsi vagy, hogy jó megoldás-e, ha a mindennap viselt kedvenc, kényelmes cipődben táncolsz? Eloszlatjuk kétségeit a tánccipőkkel kapcsolatban, és elmondjuk, mire kell figyelnie.

  • 2023-01-18

A csizmája nedves lett a hótól? Van megoldásunk!

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor a keserű fagy megcsípi az arcodat, és a lábad hirtelen elkezd csontosodni. A hó áztatta csizma azt jelenti, hogy minden egyes lépése közelebb visz egy megfázáshoz vagy akár egy komolyabb fertőzéshez. Ha azon töpreng, mit tegyen, ha a cipője teljesen átnedvesedett, akkor jó helyen jár. Van megoldásunk!

  • 2023-01-15

Deszkás cipőt választunk

A gördeszka a szenvedélyed? Ha rövid ideje csinálod, lehet, hogy még nem kaptad meg a megfelelő cipőt. Nézd meg, hogy milyen szempontokra érdemes odafigyelni a deszkacipő vásárlásakor, hogy minél tovább szolgáljon, s trükközni bennük nem volt gond!

  • 2023-01-15

Penész a cipőben határozott "NEM"-et mondunk!

Hófúvás, mély tócsák, intenzív izzadság… A cipők számos olyan tényezőnek vannak kitéve, amelyek negatívan befolyásolják állapotukat, és még penészesedést is okozhatnak. Amikor egy új szezon beköszöntével kiveszed őket a szekrényből, és kellemetlen meglepetést látsz, akkor egy valós problémával kell szembenézned. Ha szeretné tudni, hogyan lehet megelőzni a penészesedést a cipőben, és hogyan lehet megszabadulni tőle, akkor jó helyen jár.

  • 2023-01-14

Tegyen egy lépést hátra, és ismerje meg a cipők lenyűgöző történetét

Cipők. Minden emberi élet elválaszthatatlan eleme. Hatékony védelem a sérülések és a hőmérséklet ellen. A tökéletes módja annak, hogy kifejezze személyiségét. Bár mindennapi tárgyról van szó, kevesen gondolnak bele, milyen történetet rejtenek. A cipők szerelmeseire gondolva összegyűjtöttük a legérdekesebb tényeket a cipők történetéről.