Anabelle cipő - kompromisszum a kényelem és az elegancia között

A cipő minden nő stilizálásának díszítése. Mindannyian azonban tudjuk, hogy még a legjobban öltözött ruhák is tönkretehetik a rosszul választott cipőt. És nem csak a cipő megjelenéséről, hanem a rossz profilozásáról is szól. A lábbeli modern formatervezését és kényelmét ügyesen ötvözi a márka Anabelle. csizma A márkák különösen kedvelik azokat a nőket, akik nem szeretik felhagyni az eleganciával a kényelem érdekében.

Anabelle női cipő - időtlenül és a trendek szerint

A márka megfelel egy olyan nagy női csoport igényeinek, akik professzionális okokból a nap nagy részét magas sarkú cipőben töltik, de ugyanakkor értékelik a kényelmet. A vastagabb sarkú cipők széles választéka jellemző a márkára - az oszlopon, a blokkon, az éken és az emelvényen. Az ilyen sarkon könnyen megélheti a munkával és találkozókkal teli napot.
Anabelle cipő vastagabb sarkú cipőknél különösen ajánljuk a masszív testalkatú nőket. Nagyon jól néznek ki egy ruhában vagy egy ceruza szoknya és ing blúzban. A szerelmeseinek az úgynevezett A "könnyed divat" cipő és balerina széles választékát kínálja - lapos vagy alacsony sarkú cipő. Az ilyen típusú cipő az 1950-es évek óta klasszikus stílusú, amikor Brigitte Bardot, Audrey Hepburn és más filmsztárok viselték őket. A pumpák és a ballerinák különösen jól néznek ki egy divatos, kör alakú szoknya és a keskeny nadrág 7/8.

Őszi dilemmák - csizma vagy csizma?

Külön kategória a csizma és a Anabelle csizma. Ezekben a modellekben egyértelműen láthatod a halhatatlan klasszikus ihletet. Ha ősszel és télen cipőt keres, amely mindenhez illeszkedik, érdemes érdeklődni márkánk kínálatában. Anabelle csizma egy vékony, elegáns vonal jellemzi őket, amelynek köszönhetően minden láb szélesebbnek tűnik. Kiváló választás elegáns ruhákhoz és nadrágokhoz - elegáns szivarok vagy illesztett farmer. A csizmamárkák jobban felépültek. A puha és rugalmas bőr biztosítja a kényelmet. az Anabelle csizmacsakúgy, mint a ponyvákban, kényelmes, széles sarkú cipőt is használtak. Jól kiegyensúlyozott, tehát egyáltalán nem érzi magának a magasságát.

Anabelle emlékszik a legújabb trendekre - amikor új kollekciókat javasol, alaposabban megvizsgálja a trendeket és reagál a erősen elfoglalt lengyel nők igényeire. Noha a magas sarkú cipőt is értékelik, minden nap kényelmes lehetőségeket keresnek maguk számára. Ha Ön ezek közül egy, feltétlenül ismerje meg márkánk ajánlatát.