A Daszyński egy elismert lábbeligyártó, amelyet a nők szem előtt tartásával hoztak létre. Ez nem csak egy reklámszlogen, hanem az egyik filozófia e lábbeli mögött. Láthatja első pillantásra, ha megnézi a lengyel márka által aláírt modellek bármelyikét. Stílus, sikk, elegancia, érdekes megjelenés, jól megválasztott színek, érdekes kiegészítők, aprólékos kivitel, valamint a modellek széles választéka - mindezek a szuperlatívuszok csak kismértékben írják le az ajánlat teljes jellemzőit.


Valami jó minden nő számára


A preferenciáktól függetlenül a Daszyński nevet viselő választékban a tisztességes nem minden képviselője talál egy olyan terméket, amely megfelel az elvárásainak. A hosszú csizmák szerelmesei biztosan figyelni fognak a csizma és a szigetelt csizma modelljeire. A könnyű, rövid és kényelmes lábbelik hívei a balerinákra függesztik a szemüket, az eleganciára összpontosító hölgyek pedig minden centiméterben mindig ízléshez nyúlnak transzferek és vonzó cipő. Bármilyen stílus egyszerű lesz ilyen választékkal.


A Daszyński cég által használt anyagok


A cipő formája csak az érem egyik oldala. A márka jó véleményének alapja a teljesítményük, amely rendkívül magas szintű. Mindezt az ökológiai bőrcsalád legmagasabb minőségű anyagainak köszönhetően. Ennek a megoldásnak köszönhetően kettős hozzáadott értéket lehet jelezni, ami mögötte rejlik: először is, a nagyon jó osztályú lábbelik a kezekhez, sőt a fogyasztók lábaihoz kerülnek, ami minden helyzetben magabiztosságot kölcsönöz és hangsúlyozza jó ízlésük és stílusuk, másodsorban ez a tény nagy jelentőséggel bír az ökológia szempontjából, mert korlátozza az állatokból nyert természetes nyersbőr használatának jelenségét, amelyet sokan kritizálnak. Van egy másik dimenziója is a vonzó árak formájában, nagyon kedvező a kínált minőség szempontjából.


A tervezéstől a megvalósításig


A Daszyński lábbelik mindegyik modellje mögött egy jól átgondolt kialakítás található, amely alapján kiválasztják az adott anyagot, színt és befejező megoldást. Ennek köszönhetően a végső hatás nagy benyomást kelt és vonzza az ügyfeleket. Ez az ajánlat diverzifikációját is jelenti a modell elérhetősége tekintetében. Vessünk tehát egy pillantást a kínált különböző típusú lábbelikre.


Csizma


Ezt a típusú lábbelit nagyon keresik a hölgyek, különösen akkor, ha az év melegebb szakasza véget ér, és szükség van a hűvösebb időszakra megfelelő cipő megtalálására. Daszyński kínálata alacsonyabb, stabilabb sarkú modelleket tartalmaz.


A színséma feketével kezdődik, világosabb árnyalatokon át, egészen a szürke és sötét bézsig. Egy ilyen színpaletta tökéletesen illeszkedik a késő ősszel és télen felöltött ruhákhoz. Érdekes elemek a befejező kiegészítők a cipő felső részén varrott pántok és lazább, hálós betétek formájában, fűzővarrással. Csizma Ideális választás az őszi esőre is, mert védik a lábakat a nedvességtől és a hidegtől.


Csizma szigetelt


Ez a második típusú cipő, amelyet hideg időben használnak. A melegebb és jól szigetelő bélésnek köszönhetően állandó hőmérsékleten tartják a lábat, ezáltal lehetővé téve a kényelmes mozgást az uralkodó külső körülményektől függetlenül.

A cipzárral történő rögzítés megkönnyíti a cipő felvételét, még zokni viselése esetén is. Ezenkívül lehetővé teszi a cipő pontos illeszkedését, ezáltal megakadályozza a láb csúszását és kopását. A cipő másik oldalának befejezéséhez egy második cipzárt is használtak, amely azonban tisztán dekoratív. Ezt egy fém, fényes nyomógomb egészíti ki.


Balerinák


Daszyński a tavaszi és nyári szezonban is kínál valamit. Sokszínű Balerinák klasszikus vágásban, meleg napokon bizonyítanak, mind az irodában, mind a vásárlás során, vagy a réten pihenve.

Tartós szövet, kellemes tapintású bélés és ergonomikus szabás biztosítja a láb kényelmét és magabiztosságát járás közben. Ezenkívül az orr megerősítése csökkenti a cipő véletlen károsodásának és a lábujjak ütésének kockázatát.


transzferek


A klasszikus termék a gyártó kínálatában transzferek, visszafogottabb, elegánsabb stilizációkra készült. A klassz vágás, a magas és szilárd sarok és a nagy tartósság minden helyzetben magabiztos lépést biztosít a felhasználóknak.


Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Daszyński cipőkínálattal.