Sarok típusa
Gyártók
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Arrigo Bello Asics Atletico Ax Boxing B.one Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bella Paris Bello Star Best Shoes Bestelle Big Star Bona ButyModne COLORFUL Camo Caprice Caterpillar Ch. Creation Chc Shoes Christine Cink Me Clowse Cm Paris Comer Converse Corina Coura DK Daniel Daszyński Demar Diamantique EXQUILY Edeo Eksbut Emaks Encor Erynn Escott Espinto Evento Fama Fila Filippo Forever Folie GISICODE GUAPISSIMA Gamis Gianmarko Givova Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Haner Helly Hansen Hengst Hugotti Hunter Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star JESSI JESSY ROSS Janessa Jennika Joma Juliet Jumex Kaniowski Kappa Kayla Kayla Shoes Kazkobut Korda Kotyl Kylie Lacoste Laura Mode Lee Cooper Lily Shoes Lovery Lucky Shoes Marco Marquiiz Marquiz Mazaro Mazurek McArthur McKey Mckeylor Mido Miko Miss Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek Mulanka Muto N/M Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Original Walkman Shoes Outhorn Pees Pezzano Pilpol Primavera Puma Queen Vivi Queentina RTX WALK Rapter Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor S. BARSKI SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Seastar Sergio Leone Sergio Todzi Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Sweet Shoes Szydłowski Timberland Tony Top Shoes Tullo Tur Under Armour Vans Vgy Max Via Giulia Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza W. Potocki Weide Yes Mile Zarro foreverfolie

Ren-But cipő

239,00 zł
167,30 zł
20 21 22 23 24
239,00 zł
167,30 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
239,00 zł
167,30 zł
26 27 28 29 30
239,00 zł
167,30 zł
31 32 33 35 36
199,00 zł
179,00 zł
20 21 22 23 24
199,00 zł
169,00 zł
20 21 22 23 24
229,00 zł
189,00 zł
26 27 28 29 30
269,00 zł
188,30 zł
26 27 28 29 30
289,00 zł
202,30 zł
27 28
279,00 zł
195,30 zł
26 30

Miért érdemes megvásárolni a Ren Shoes-t?

A nap nagy részét cipőben töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy a lábbeli kényelmes, jó minőségű, lélegző anyagból készül és a lábához megfelelően illeszkedjen. Ez különösen a legfiatalabb gyermekek számára fontos, akiknek lába éppen kialakul. Ezenkívül azt szeretnénk, ha cipőink minden helyzetben jól néznének ki, függetlenül a kívánt stílusuktól. Ren De cipő megfelel ezeknek a követelményeknek, ezért ügyfeleink szívesen vásárolják meg azokat gyermekeik számára.

Ren Boots - szilárdság, kényelem és stílus

Gyerekcipők Ren But nagyszerű választás. A gyártónak modellek vannak minden évszakra és alkalomra: papucs, cipő, balerina, cipő, szandál, csizma, csizma és cipő. Még a legigényesebb anya is talál valamit, ami megfelel a gyermek ízlésének és igényeinek.
Rajna cipő jellemzi a kiváló kivitelezés, a finomításra való figyelem és a vonzó formatervezés. Érdekes színkombinációk - boldogok, de kellemetlenek - teszik ezt Ren De gyermekcipő tökéletesen beleolvadnak szinte bármilyen stílusba. Kiválóan alkalmas a mindennapi készletekhez farmerekkel, ingekkel és pulóverekkel. Tökéletesen kiegészítik egy kissé elegánsabb ruhát, például ruhát vagy elegáns nadrágot és inget.

Mi különbözteti meg a Ren Shoes-t?

Ennek a gyártónak a cipőjét nem csak a viselés kényelme, valamint a szép, érdekes minták jellemzik, amelyeket minden gyermek imádni fog. Vigyáztak az apró lábak kialakulásának támogatására is. Rajna cipő speciális felépítésük van - merev sarokkal felszerelve, amelynek köszönhetően a kisgyermek lába jól tartja a cipőt, és helyesen működik. Cipő, amelyet hűvösebb napokon kell viselni - a csizma felső része optimális magassággal rendelkezik, amely megvédi a gyermek lábát a hidegtől és a nedvességtől, anélkül, hogy a lábát megmerevítené, és megnehezítené a járást, ami rendkívül fontos abban az esetben, ha a kisgyermekek megtanulják az első lépéseket.
A gyártó emellett vigyázott az kissé idősebb felhasználók igényeire is. A legtöbb modell - mind papucs, mind csizma, mind cipő - tépőzárral rendelkezik. Ennek köszönhetően még a fiatalabb gyermekek iskolában vagy akár óvodában is könnyen kezelhetik és eltávolíthatják a cipőket.
Kivételes kényelem Gyerekcipők Ren But az is annak eredménye, hogy a gyártó speciális profilú talpbetéttel és természetes bőrből készült talpbetéttel alkalmazza. Antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően gyermekének lába még néhány órán át a lábbeli séta után is tovább lélegzik. Azt is érdemes figyelni, hogy a cipő Ren De nekik van az "Egészséges láb" jel, amelynek köszönhetően meggyőződésünk, hogy gyermekeink számára a legjobbat választottuk.