Hogyan kell ápolni a bőrcipőt?


A bőrcipő odafigyelést és odafigyelést igényel. Miért? Először is ez annak köszönhető, hogy sokkal többet költünk ilyen lábbelikre, mint műanyag lábbelikre. Tehát szeretnénk meghosszabbítani az életüket. A második ok a használat kényelme - a bőrcipők rendkívül kényelmesek, alkalmazkodnak a lábhoz, és garantálják a viselési örömöt akkor is, ha sok órán keresztül a lábunkon vagyunk. Tehát azt javasoljuk, hogyan vigyázzunk a bőrcipőkre, hogy biztosítsuk hosszú élettartamukat? Ismerje meg tippjeinket!

Miért vagyunk hajlandóak bőr cipőt választani?

A bőr a legtermészetesebb anyag, amelyből évek óta mindenki számára lábbelit készítenek, kortól és preferált stílustól függetlenül. A javaslatok között találunk íjjal pumpálja a női bőrcipőt, rózsaszín gyermek balerinák Ren De 1467 hangaés férfi cipő, bőrcipő Pilpol. A szülők szívesen vásárolják őket gyermekeiknek, mert a magasabb ár ellenére nagy kényelmet garantálnak egy kis lábnak. A felnőttek is habozás nélkül nyúlnak utánuk, mert kényelmesek, lélegzőek és a láb alakjához igazodnak. Ezenkívül a természetes bőrből készült modellek ritkábban dörzsölik a lábat, garantálják a légáramlást, és pozitív hatással vannak a stabilitásra mozgás közben. Vitathatatlan előnye, hogy a bőr hosszabb ideig megőrzi nagyszerű megjelenését. Azt mondják, jól öregszik. Azonban előzetesen gondoskodnia kell róluk - megfelelően gondozva nem repednek, nem morzsolódnak, nem válnak szét és nem szakadnak el. Természetesen lesznek természetes kanyarok, ahol a láb működik. Csökkentheti számukat és mélységüket a dedikált tábláknak köszönhetően. Tehát azt tanácsoljuk, hogyan kell megfelelően ápolni a bőrcipőt!

Milyen termékeket válasszon a bőrcipők ápolására?

A bőr, amelyből a cipő készült, állati eredetű természetes termék. Ez azt jelenti, hogy az emberi bőrhöz hasonlóan szisztematikus tisztítást, táplálást, kenést és impregnálást igényel. Ellenkező esetben kiszáradhat és merevvé válhat, és elveszítheti esztétikai értékét és tulajdonságait. A nem impregnált vagy nem megfelelően védett bőr gyorsabban átázik, és gyorsabban elhasználódik.

Mielőtt úgy dönt, hogy bőr cipőápolási termékeket vásárol, ne feledje, hogy különböző kozmetikumokra lesz szüksége velúr- és nubukbőrre, és különbözőekre sima bőrre. Ezért győződjön meg arról, hogy a specifikáció megfelel a lábbeli típusának.

Mi fog jól jönni?

  • Sima bőrökhöz - bőrtisztító / tisztítószer vagy bőrszappan, felújító, bőrzsír, bőrkrém viasz alapú pigmenttel, paszta vagy viasz, impregnáló / védő spray;
  • Velúr / nabuku - velúr / nubuk ecset, velúr / nubuk eltávolító vagy tisztító, permet helyreállító, impregnáló vagy permetvédő.

Hogyan kell ápolni a bőrcipőt - tippjeink

  1. Először is meg kell vizsgálni, hogy a bőr érzékeny -e a folyadék felszívódására. A nedvszívó bőr (pl. A velúr felvesz egy csepp vizet, míg a zárt bőr lefolyik. A teszt szerint válassza ki a megfelelő ápolószereket.
  2. Ne feledje, hogy a bőr rendszeres tisztítása és ápolása megvédi a cipőt az elszíneződéstől, de ehhez a bőrt jól meg kell tisztítani a szennyeződésektől - sár, por, foltok stb.
  3. Ha meg akarja hosszabbítani a cipő élettartamát, hagyja, hogy hosszabb ideig megőrizze színét és alakját, védje meg a bőrt az erős napfénytől és hőforrásoktól. Ne szárítsa cipőjét napon vagy radiátoron, és használjon UV szűrővel ellátott ápolószereket.
  • Amikor ápolási termékei mellett dönt, ügyeljen arra, hogy a varrástól a varratig terjedő nagy területen alkalmazza őket. Ennek köszönhetően elkerülheti a foltokat és az elszíneződést.
  • Ne távolítsa el a szennyeződéseket erős dörzsöléssel, mert a bőr megsérülhet, megkophat vagy elhalványulhat.
  • A bőr optimális páratartalma 40-60%, és szellőzést igényel. Tehát ne tartsa műanyag vagy nem lélegző edényekben, hanem tegyen szellőző szekrényt, lélegző cipőtáskákat stb.

Összefoglalva: a bőrcipők az elmúlt évek divatirányzatai voltak. Ahhoz azonban, hogy sokáig megőrizzék nagyszerű állapotukat és sokáig szolgálhassák őket, érdemes megfelelően gondoskodni róluk. Reméljük, hogy a bőrcipők ápolására vonatkozó tippeknek köszönhetően modellje még több szezonban szolgálja Önt! És ha csak egy változatot keres magának - nézze meg a bőr cipő kínálatot a KeeShoes -on!