Ren But Csizma és cipő lányoknak ezüst Ren De 3237 szürke

A termék nem elérhető ;(

Csizma és cipő lányoknak ezüst Ren De 3237 rózsa
Csizma készült természetes bőr, cipzárral rögzítve, ráadásul megkötve, merev sarokkal. A bélés és a talpbetét természetes bőrből készült, anatómiailag a gyermek lábához van profilozva. Hőgumi talp, csúszásmentes. Ennek a szerkezetnek köszönhetően a Ren-But 3237 egészséges, kényelmes és tartós.
Ren lábbeli A Silver Ions AG + -val finomított cipő egyedülálló technológia. Az ezüstionok megakadályozzák a mikroorganizmusok szaporodását. Gyermekeinknek tervezett cipő!

A legfiatalabb felhasználóknak szánt lánycipőknek nemcsak kényelmeseknek és egészséges hatással kell lenniük a fejlődő lábakra, hanem esztétikus megjelenésűeknek is kell lenniük, és egyetemben alkalmazkodnak a különböző stílusokhoz.

Hasonló követelményeknek felel meg a bemutatott Ren But gyermekcsizma is, amelynek kialakítása és színei úgy tűnik, megfelelnek a különböző ruházati ízléseknek.

Hangsúlyozni kell, hogy a magas cipők természetes bőrből készülnek, ami biztosítja a gyermekek lábának optimális szellőzését. A lábbeli kialakítása, figyelembe véve a fűzőket és a merev sarokpultot, biztosítja a cipő használatának jótékony hatását a lábfej fejlődésében - a láb megfelelő stabilizálása kulcsfontosságú kérdés a gyermekcipők tekintetében, valamint optimális párnázás.

A Ren But lábbeli megbízhatósága lehetővé teszi hosszú távú használatát, ezért is tűnik előnyösnek egy hasonló befektetés, különösen, ha figyelembe vesszük a bemutatott gyermekcipők használhatóságát, esztétikáját és minőségét.

Köszönjük megjegyzését.

|