Őszi csizma - mit válasszunk?


Az ünnep észrevétlenül véget ért. A napok egyre rövidebbek, hűvösebbek és borúsabbak. Tehát itt az ideje, hogy a ruhatáradat az őszi időjáráshoz illőre cseréld. A jó minőségű cipőknek itt fontos szerepük van - ezeknek kényelmesnek, melegnek és lehetőleg vízállónak kell lenniük. Nem tagadható, hogy az őszi időjárás megteszi a hatását. Azt tanácsoljuk, hogy melyik csizmát válasszuk az őszre, és mely modellek vannak jelenleg a csúcson!

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a jó bokacsizmának ősszel?

Tudjuk, hogy nem csak a kényelem viselése közben fontos, hanem a funkcionalitás, az esztétika és a sokoldalúság is. Cipőválasztáskor érdemes vezetni azt a tényt, hogy a lábbeli jól viselt, több szezont is kibírt, ugyanakkor jól illik a stilizációinkhoz. Tehát bemutatunk néhány kérdést, amelyekre érdemes különös figyelmet fordítani vásárláskor!

  • Kivitelezés anyaga - amikor őszre csizmát keres, nem hagyhatja figyelmen kívül az olyan fontos kérdést, mint az anyag. Ősszel gyakran esik az eső, ezért a legjobb, ha jól impregnált szembőrt használunk. Mesterséges anyagok is működnek - például gumi vagy más vízálló anyagok, magas membránnal. Azonban jobb lemondani a gyorsan nedvesedő szövetekről - várjon tavasszal a cipőkkel.
  • Személyre szabott sarok - az őszi csizma sokféle formát ölthet. A laposak vagy a finom, 3 centis sarkúak tökéletesek a mindennapi használatra. Ha viszont elegánsabb stilizációkhoz szeretné viselni őket, akkor választhat egy magasabb sarkú, tűsarkú vagy ékességet. A legfontosabb, hogy a cipő stabil legyen és garantálja a szabad mozgást.
  • A megfelelő méret - bár ez triviális kérdés, érdemes szem előtt tartani, hogy ősszel gyakran vastagabb zoknit választunk. Ekkor egy túl szoros cipő szűkre derülhet, és elhiteti velünk. Javasoljuk, hogy olyan modellt válasszon, amely kissé laza marad, vékony zoknival, ezért a legjobb, ha ellenőrizze a mérettáblázatot, és válassza ki a talpbetét hosszának megfelelően.
  • A tulajdonosnak megfelelő esztétika - az őszi csizma számos lehetőség közül választhat. Megadhatja a klasszikusokat, és választhat a közönséges Chelsea csizmákat visszafogott színben, vagy megbolondulhat egy kicsit, és választhat egy extravagáns modellt, a stílusához igazítva. Itt teljes a szabadság - szórakozhat a divatban!
  • Kényelem - a cipőnek mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie. Tehát ha a választás előtt áll, hogy milyen bokacsizmát válasszon az őszre, akkor vezessen a praktikusságon. A magas sarkú cipők nem fognak napi szinten működni, de bulira kiválóak, feltéve, hogy tudod, hogyan kell viselni őket, és ez nem jelent problémát számodra.

A legdivatosabb csizma ősszel ebben a szezonban

Amint már említettük, a csizma többféle formában kapható. Laposak, magas sarkúak, tűsarkúak vagy ékek; bőrből, velúrból és más anyagokból, valamint széles színválasztékban. Amikor modellt rendel magának, mindenekelőtt kövesse preferenciáit. Ha azonban szeretné tudni, mi a trend, akkor bemutatjuk az őszi legdivatosabb csizmát ebben a szezonban!

Chelsea csizma - alacsony sarkú cipő, felső része általában a boka fölé nyúlik. Bőrből, velúrból, ekológikus bőrből és más anyagokból készülhetnek. Talpuk általában gumi, ami biztosítja a stabilitást és a kényelmet. Ezeknek a cipőknek a jellegzetessége a gumi varrása a felsőrész oldalán - néha kontrasztos színben. Érdekel a Chelsea csizma? Talán tetszeni fognak a következő modellek: Klasszikus fekete Jodhpur csizma vagy

Cowgirls - country stílust idéznek, de a látszatokkal ellentétben jelenleg ők a szezon slágerei. Az ilyen őszi csizmát szívesen viselik a sztárok és a divatbloggerek. Éles lábujj, alacsony sarok és széles felsőrész jellemzi őket. Az ilyen típusú cipőkre példák a következők Kis hattyúbarna magas sarkú cowboy csizma és Anabelle barna velúr cowboy csizma.

Munkavállalók - az ilyen típusú cipők karaktert adnak minden stílusnak. A csatokkal, szegecsekkel és strasszokkal gazdagon díszített, még a legnyugodtabb megjelenést is felgöngyölik. Rendkívül kényelmesek és praktikusak. Bár masszívnak tűnnek, ruhákkal kombinálva is jól fognak működni, ragadozó, rockos hangulatot teremtve. Javasoljuk a modellek ellenőrzését Seastar divatos munka és Daszyński barna munkások.

Vágott csizma - ha még mindig kedvező idő van az ablakon kívül, akkor fontolja meg olyan csizmák vásárlását, amelyek szabad helyekkel rendelkeznek. Ez a szezon slágere, amelyet világszerte szeretnek a nők. Feltétlenül nézze meg javaslatainkat - pl. Corina barna velúr csizma vagy Női fekete csizma az A-407-es oszlopon.

Ékcsizma sportos kiadásban - ha kedveled a laza, alkalmi stílust, akkor tetszeni fog az ilyen típusú cipő. Az ék kényelmes viselet, ugyanakkor néhány centimétert hozzáad és karcsúsítja a lábat. Érdekes minták és szokatlan javaslatok állnak rendelkezésre, pl. Sergio Leone fekete ékcsizma vagy Szürke Női szürke cipők BZ8386-KB Szürke.

Mint láthatja, sok választási lehetősége van. Nem kell azonnal döntenie. Látogassa meg a KeeShoes áruházat, nézze meg a csizma kínálatát, és keresse meg az Ön preferenciáihoz és igényeihez igazított változatot. Végezze el az idei szezont divatos és kényelmes bokacsizmában ősszel. Sikeres vásárlást!