Őszi csizma - mit válasszunk?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezni jó csizmákkal az eséshez?

Tudjuk, hogy nemcsak a kényelmet hordja viselésekor, hanem a funkcionalitást, az esztétikát és az egyetemességet is. A cipő kiválasztásánál tehát azt a tényt kell figyelembe venni, hogy a lábbeli jól viselkedett, több évszakban túlélte a legjobban, de ugyanakkor jól belekeveredik a stilizálásba. Tehát, itt van néhány dolog, amelyre figyelni kell vásárláskor!

  • Készült anyag - amikor ősszel csizmát keres, nem hagyhatja figyelmen kívül olyan fontos kérdést, mint az anyag. Gyakran esik ősszel, ezért a legjobb, ha jól impregnált, teljes szemű bőr. A műanyagok is működnek - például gumi vagy más, vízálló magas membránnal. Sokkal jobb feladni a gyorsan nedvesedő szöveteket - ezért cipőkkel várjon tavasszal.
  • Testreszabott sarok - az őszi csizma különböző formájú lehet. Jól működnek lapos vagy finom, 3 cm-es sarkon. Ha azonban elegánsabb stilizálást szeretne használni, akkor magasabb sarok, sarok vagy ék választhat. A legfontosabb, hogy a cipő stabil legyen és garantálja a mozgás szabadságát.
  • Megfelelő méret - bár ez triviális kérdés, érdemes emlékezni, hogy ősszel gyakran döntenek a vastagabb zoknikról. Akkor a jól illeszkedő cipő szűknek bizonyulhat, és elkaphat bennünket. Javasoljuk, hogy válasszon egy olyan modellt, amely egy vékony zoknival kissé laza marad, ezért érdemes ellenőrizni a mérettáblázatot, és a betét hosszának megfelelően választani.
  • A tulajdonosnak megfelelő esztétika - az őszi csizma sokféle változat közül választható. Fogadhat a klasszikusra, és választhat a szokásos, gyengéd színű Jodhpur csizmából, vagy őrült is lehet, és választhat egy extravagáns modellt, amely megfelel a stílusának. Teljes szabadság van - játszhatsz a divatdal!
  • Kényelem - a cipőnek mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie. Tehát, ha ki kell választania, melyik csizmát választja ősszel, legyen praktikus. Napi rendszerességgel a magas sarkú cipő nem fog működni, de leginkább egy parti számára, feltéve, hogy be tudsz járni velük, és ez nem jelent problémát az Ön számára.

A legdivatosabb csizma ősszel ebben a szezonban

Mint már említettük, a csizma különböző formájú. Ezek lapos, magas sarkú, sarok vagy ékek; bőrből, irha és más anyagokból készült, a teljes színválasztékban. Ha modellt rendel saját magának, mindenekelőtt az Ön preferenciáin kell vezérelnie. Ha azonban szeretné tudni, hogy meleg van, bemutatjuk a legdivatosabb őszi csizmát ebben a szezonban!

A jodhpur csizma alacsony sarkú lábbeli, a felső általában a boka fölé nyúlik. Bőrből, irha, ekológikus bőrből és egyéb anyagokból készülhetnek. A talp általában gumi, amely biztosítja a stabilitást és a kényelmet. Ezeknek a cipőknek a jellegzetessége a gumi varrása a felső oldalán - néha kontrasztos színben. Érdekli a jodhpur csizma? Talán tetszeni fog a modellek: Kis Swan fekete klasszikus Jodhpur csizma vagy

Cowboy csizma - emlékeztet a vidéki stílusra, ám a látszat ellenére most a szezon slágerei. Az ilyen őszi csizmákat lelkesen viselik a hírességek és a divatblogisták. Megkülönbözteti őket az éles lábujj, az alacsony sarok és a széles felső. Példák az ilyen típusú cipőkre a Kis Swan barna magas sarkú cowboy csizma és a barna Anabelle velúr cowboy csizma .

Munkavállalók - az ilyen típusú cipő bármilyen stílusnak karakterot ad. A csatokkal, szegecsekkel és fúvókákkal gazdagon díszítve még a legboldogabb megjelenést is göndörítik. Rendkívül kényelmesek és praktikusak. Habár masszívnak néznek ki, jól viselkednek a ruhákkal is, így ragadozóbb, szikla légkört teremtenek. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a Seastar modellek divatos táskait és a Daszyński barna táskákat .

Kivágott csizma - ha továbbra is kedvező az idő az ablakon kívül, érdemes megfontolnia olyan csizmák vásárlását, amelyek kissé kitettek. Ez a szezon slágere, amelyet a világszerte szeretnek a nők. Feltétlenül nézze meg javaslatainkat - például Corina barna velúr csizma vagy fekete női csizma az A-407 oszlopon .

Függő bokacsizma sportos változatban - ha tetszik egy laza, alkalmi stílus, akkor tetszeni fog az ilyen típusú cipő. Az ék kényelmet nyújt, ugyanakkor hozzáad néhány centimétert, és elcsúsztatja a lábát. Érdekes minták és szokatlan javaslatok állnak rendelkezésre, például Sergio Leone ék sarkú fekete vagy szürke női cipők BZ8386-KB Grey .

Mint láthatja, sok választási lehetősége van. Nem kell azonnal eldöntenie. Látogasson el a butymodne.pl áruházba, ellenőrizze a csizmakínálatot, és keresse meg az igényeinek és igényeinek megfelelő változatot. Menjen át ezen a szezonon divatos és kényelmes, őszi csizmában. Boldog vásárlást!