Piacunk egyik legújabb cipőmárkája az Another Brand. A 2018-ban alapított cég rövid időn belül már számos elégedett ügyfelet szerzett.

Nagyon érdekes és egyedi kialakítás jellemzi, amely megkülönbözteti más márkáktól. Kínálatában sport- és szabadidőcipők, valamint elegáns magassarkúk egyaránt megtalálhatóak. Minden modell kiváló minőségű anyagokból készül, ami garantálja a kényelmet és a tartósságot.

A cég a sokszínűségre összpontosít, különféle színű és stílusú cipőket kínál. Az Inna kínálatában megtalálhatóak a finom pasztell színek és az erőteljes és kifejező színek egyaránt.

Nem feledkezhet meg az árról sem, amely a kínált cipők minőségéhez és dizájnjához képest igen kedvező. Emellett az Other Brand márka nagy hangsúlyt fektet az ökológiára is, ami a gyártás során környezetbarát anyagok felhasználását jelenti.

Az Inna márkájú cipők tökéletes választás azok számára, akik értékelik az eredetiséget, a kényelmet és az ökológiai termelési megközelítést. Érdemes hozzájuk nyúlni, és saját szemükkel meggyőződni minőségükről.