Inblu - egy kis napsütéses Olaszország a lengyel utcákon

Az Inblu egy olasz cég, amely lábbelikkel kezdte történetét az 1970 -es években a sarok és talp gyártásával. Ezen elemek gyártásában szerzett tapasztalatoknak köszönhetően Inblu cipő kiemelkedik a piacon kivételesen jól profilozott talppal. A márka igyekszik megfelelni vásárlói elvárásainak, divatos formatervezést és modern stílusú cipőt kínál. Az Inblu a tökéletes márka azok számára, akik megfizethető áron értékelik a kényelmet és a stílust.

Inblu szandál - olasz design megfizethető áron

Az Inblu cég legismertebb kiváló minőségű nyári cipőinek gyártásáról: papucs, papucs és szandál. Egyszerűség és kényelem a mindennapi használatban - ezek a prioritások irányították az olasz tervezőket az Inblu cipők megalkotásakor.

Inblu női cipő - könnyedség és kényelem

A cég kínálatában megtaláljuk papucs Inblu kiváló minőségű műanyagból készült, amely könnyű és kényelmes lábbeli gyártását teszi lehetővé. A formatervezés egyszerűsége lehetővé teszi, hogy a cipőket könnyen illessze sok stílushoz. Szandál Inblu Tökéletesek nyári sétákhoz vagy alkalmi családi eseményekhez a természet kebelében. Másrészt a papucs tökéletes választás a strandra vagy az úszómedencéhez, ahol a kényelem és a kényelem számít. Cipő női Az Inblu tökéletes azoknak a nőknek, akik kényelmes és megfizethető cipőt választanak.

Inblu férfi cipő - kényelem és tökéletes profil

Az olasz cég emlékezik a férfiak igényeire is, akik megtalálják a számukra tökéletes nyári lehetőségeket. Papucsok Inblu kényelmes lábbeli, jól formázott és illeszkedik hozzá férfij láb. Ön is lemondhat az ajánlatról Inblu papucsamely lehetővé teszi, hogy négy sarkában is élvezhesse a kényelmet. Tökéletesek azoknak a férfiaknak, akik minden helyzetben a kényelemre összpontosítanak.

Inblu cipő - lábbeli az igényes vásárlóknak

Sokan inkább a cipők megjelenését részesítik előnyben, mint a kényelmet. Eközben a kényelmetlen és egészségtelen cipő viselése a lábak számára például hallux lehet. Az Inblu cipők készítői nem feledkeznek meg vásárlóik egészségéről. Az olasz cég lábbelije azoknak ajánlott, akik kereszt- vagy hosszirányú lapos lábaknak vannak kitéve. A speciálisan profilozott talpbetétnek köszönhetően a cipő igazodik a láb természetes, élettani formájához.

Néhány érdekesség a cégről és az Inblu cipőkről

Az Inblu márka úttörője a modern CHIPS gyártási módszer - más néven fröccsöntés - alkalmazásának. Ez a módszer lehetővé teszi a felső, a bélés és a talp összekapcsolását ragasztó vagy más ragasztóanyag használata nélkül. Az Inblu poliuretánt használ a cipő gyártásához, ami biztosítja a cipők nagy rugalmasságát. Az innovatív gyártási ötlet és az új összeszerelési technológia lehetővé tette az olasz cég kitörését a világpiacon.

Az Inblu olyan vállalat, amely aktívan törődik a természeti környezettel és energiát takarít meg. A megújuló energiaforrásokon alapuló innovatív technológiák alkalmazása és a természeti környezet iránti elkötelezettség jellemzi az Inblu felelős cselekedeteit.

Ha egészséges és kényelmes lábbelire fogad, feltétlenül nézze meg az Inblu márka kínálatát!