S.Barski jelenleg az egyik legnépszerűbb lengyel művész. Egyedi stílusának és eredeti ötleteinek köszönheti. Már kiskorában érdekelte a művészet és az alkotás, ami hozzájárult sikereihez.

Munkásságát a különböző stílusok egyedi kombinációja jellemzi, mint például a graffiti, a festészet és az illusztráció. Egyedi alkotásokat készít, amelyek az utcakultúrához és a popkultúrához kapcsolódó motívumokat ábrázolnak.

Munkájának nagyon fontos része a fiatalokkal való munka. S.Barski számos workshopot és oktatási projektet tart gyerekeknek és tinédzsereknek, hogy átadja tudását, és kreatív gondolkodásra ösztönözze a fiatalabb generációkat.

Művei számos helyet díszítenek Lengyelországban, beleértve a falfestményeket és a művészeti galériák festményeit. S.Barski nemzetközi népszerűségre is tett szert európai és egyesült államokbeli kiállításainak köszönhetően.

S.Barski a példa arra, hogy a szenvedély és a tehetség nagy sikerekhez vezethet. Munkái nemcsak felkeltik a figyelmet, hanem sok művészt is inspiráltak új stílusok és technikák alkotására és kísérletezésére.