Demar szigetelt kaliszok rózsaszín piros kék ibolya

A termék nem elérhető ;(

Íme a termék javasolt szöveges bemutatása:

---

Tökéletes nyalót keresel gyermeked számára? Bemutatjuk a jól ismert LENGYEL DEMAR cég 0039-es modelljének egyedi, élénk színekben pompázó szigetelt Wellington csizmáját, amely minden esős időben jól működik!

A kicsik kényelmét és melegét szem előtt tartva tervezték, ezek a kucsik tökéletesek az őszi csobbanásra és a téli hidegre. Kiváló minőségű szintetikus anyagokból készültek, garantálják a tartósságot és a nedves körülményekkel szembeni ellenállást. Sőt, minden egyes Wellington csizma kivehető szintetikus szigeteléssel rendelkezik, így a hőmérséklettől függően gyermeke igényeihez igazíthatja.

A DEMAR kucsik nem csak praktikusak, de divatosak is. A következő színekben kapható: vidám rózsaszín, élénkpiros, nyugodt kék és titokzatos lila - kedvenc színe kiválasztásával minden gyermek talál magának valót.

A funkcionalitást tekintve ezek a Wellingtonok különböző típusú rögzítőelemekkel vannak felszerelve, amelyek kisgyermekek számára is könnyen kezelhetők, miközben szilárd illeszkedést biztosítanak. A merev sarokpult emellett támogatja a stabilitást járás közben, ami fontos az energikus felhasználók számára.

A DEMAR Wellington csizma olyan lábbeli, amely mindennapi használatra alkalmas - iskolába, sétákhoz vagy városon kívüli kirándulásokhoz. Nemcsak megvédik a kis lábakat az esőtől és a sártól, hanem melegen és kényelmesen is tartják őket.

És most a legjobb rész - mindezt NAGY ÁRON kínáljuk!!! Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felszerelje gyermekét a Demar színes, megbízható és szigetelt nyalókáival, amelyek mosolyognak és védenek az időjárástól függetlenül.

Producer: Demar

Kategória: Gyerek » Gyerekeknek » Wellington csizma

Csat típusa: Egyéb

További információk: Merev sarkú számláló

Szín: rózsaszín, piros, kék, lila

Biztosítsa gyermekének meleget, biztonságot és stílust, ha a DEMAR nyalókaját választja!

  • Csatlakozó típusa: Egy másik
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín Piros kék Ibolya

Köszönjük megjegyzését.

|