Befado niechodki 002P042 szürke

A termék nem elérhető ;(

Családjaink legfiatalabb tagjai rendkívül fontosak számunkra, ezért nagy gondot fordítunk arra, hogy számukra csak a legjobb minőségű termékeket válasszuk. A nagy hagyományokkal rendelkező Befado márka szürke színben kínálja a szülőknek a 002P042 típusú babakocsikat, amelyek ideális megoldást jelentenek azoknak a babáknak, akik még félénkek a saját lábukon felfedezni a világot.

A "Gyermekpapucs" kategóriában forgalmazott termék a legkisebb gyerekeknek készült, akik még nem kezdték el a kalandozást a sétával. A Befado bébijárók tökéletesen védik lábát séta közben, biztosítva a kényelmet és a biztonságot. A puha textil anyag nemcsak könnyű, hanem rendkívül barátságos a babák érzékeny bőréhez is. A rugalmas zokni, amelyből főként készülnek, kényelmes lábfedést biztosít, míg a TPE anyagból készült csúszásmentes talp a baba biztonságáról gondoskodik, megakadályozva, hogy sima felületeken elcsússzon.

A környezettudatos vásárlók által ismert és nagyra értékelt Befado sétacipők előnye a környezetbarátság is, ami a könnyen újrahasznosítható anyag felhasználásának köszönhető a talpban. Ez azt mutatja, hogy a gyártó nem csak a gyerekek egészségével és jólétével törődik, hanem bolygónkkal is.

A Befado tervezői a termék esztétikai oldalára is ügyeltek, bájos állati motívumokat adva a zoknihoz, ami minden bizonnyal felkelti a baba figyelmét és élénkíti a fantáziáját. Az egész egyszerűnek és elegánsnak tűnik, így a sétakocsi fiúk és lányok számára egyaránt alkalmas.

A vásárló eredeti, esztétikus csomagolásban kapja meg a terméket, amelyen minden szükséges információ megtalálható a termékről, ami remek ötlet praktikus ajándéknak. Kis súlyuknak köszönhetően, még egyedi csomagolással is, amely mindössze 0,25 kg, a sétakocsik szállítása is egyszerű.

A Befado bébijárók választásával a szülők biztosak lehetnek abban, hogy olyan terméket választanak, amely biztosítja gyermekük biztonságát és kényelmét, miközben megfelel az ökológiai értékeknek.

  • karakter: hiánya
  • Szín: szürke
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Anyag: szövet
  • szex: fiúk lányok
  • Csatlakozó típusa: Egy másik
  • Gyártó kód: BM171995

Köszönjük megjegyzését.

|