Befado gyerekcipő 116X328 szürke

15,12 EUR

Amikor a tökéletes lábbelit keressük kicsinyeinknek, érdemes odafigyelni a Befado márka kínálatára, amely évek óta élvezi a szülők és a szakemberek bizalmát. A Befado 116X328-as, szürke színű gyerekcipő kitűnő választás a kicsi lábaknak, nem csak a maximális kényelmet, hanem az egészséges fejlődést és biztonságot is biztosítja minden játék közben.

A terméket azoknak a lányoknak tervezték, akik értékelik a stílus és a kényelem kombinációját. A szürke szín sokféle stílushoz és alkalomhoz teszi alkalmassá a lábbelit - legyen szó hétköznapi szórakozásról, óvodáról vagy ünnepélyes eseményekről.

Ennek a lábbelinek az egyik legfontosabb előnye a merev saroktartó, amely kulcsfontosságú a gyermekek lábának megfelelő fejlődéséhez és védelméhez. Ez a sarokszámláló stabilitást és megfelelő alátámasztást biztosít, ami különösen fontos az első életévekben, amikor a gyermekek lábai rendkívül érzékenyek és gyorsan fejlődnek.

Ezenkívül a termék az Egészséges láb jellel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a tervezés során a részletekre és az egészségre való odafigyeléssel készült – megfelel a magas ergonómiai és ortopédiai szabványoknak. Így a szülők nyugodtak lehetnek, amikor ezt a papucsot választják gyermekeiknek.

Az anyag, amelyből a lábbeli készül, egy légáteresztő és rugalmas anyag, amely kényelmes viseletet biztosít egész nap. A kivehető elasztikus rögzítőelem megkönnyíti a gyermek számára a cipők önálló fel- és levételét, ami fontos szempont az önállóság kialakításában.

Érdemes megjegyezni, hogy a lábbelit eredeti Befado gyártói csomagolásban szállítjuk, ami ajándékötletként is vonzóbbá teszi a terméket.

Röviden: a Befado 116X328 gyermekcipő nem csak a kényelem és a biztonság garanciája a kis lábaknak, hanem stílusos kiegészítője is a különféle gyermekstílusoknak. Az ettől a márkától származó lábbeli kiválasztásával a szülők gyermekeik egészséges fejlődésébe fektetnek be, miközben a kényelem és a függetlenség érzését adják nekik.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: szürke
  • Anyag: szövet
  • szex: lányok
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Gyártó kód: BM191401

Köszönjük megjegyzését.

|