Befado gyermekcipő 217P102 kék szürke zöld

A termék nem elérhető ;(

"Befado gyerekcipő 217P102 - tökéletes cipő aktív gyerekeknek

A gyerekek lábai megérdemlik a legmagasabb minőséget és kényelmet minden lépésben. Ezért a Befado 217P102 gyermekcipő modell kék, szürke és zöld árnyalatokban tökéletes választás gyermeke számára. A legapróbb részletekre is odafigyelve készült papucsok egész napos kényelmet biztosítanak a kicsiknek és egyben biztosítják lábuk megfelelő fejlődését.

A kiváló minőségű anyagból készült felsőrész puha és barátságos a gyermekek érzékeny bőréhez, ugyanakkor tartós, biztosítva a lábbeli tartósságát. A kis felfedezőket szem előtt tartva tervezett papucsok vonzó mintájúak, amelyek biztosan tetszeni fognak a gyerekeknek, és arra ösztönzik őket, hogy maguk húzzák fel cipőjüket.

A gyermekcipőkben rendkívül fontos megerősített saroktartók védik a sarkot és támasztják a bokát. A kiváló illeszkedés a praktikus bokapánt rögzítésnek köszönhető, amely nem csak megkönnyíti a felhelyezést, hanem lehetővé teszi a cipő tökéletes igazítását is a kis használó lábához.

A Befado cipők "Egészséges lábjel" tanúsítványa megerősíti a cipők kiváló minőségét és biztonságát a gyermek számára. Ez garancia arra, hogy a 217P102 modell kiválasztásakor a szülők szigorú ergonómiai és egészségügyi kritériumoknak megfelelő lábbelit válasszanak.

Azon szülők számára, akik törődnek a gyermek egészséges fejlődésével és az ökológiával, a cipők gyártásához felhasznált textilanyagok újabb érv a Befado márka mellett. Ezenkívül a gumitalp kiváló tapadást biztosít, megakadályozza a csúszást és az elesést a gyerekek játéka közben.

A Befado 217P102 gyerekcipő nem csak lépésről lépésre kíséri el a gyerekeket az élet ösvényein való navigálás során, hanem egyben a kis divatos kiegészítőjük is lesz, amely minden gyerekruhát változatossá tesz. Az energikus színek és az egyedi dizájn biztosan megfelel a fiatal kalandkedvelők ízlésének, és minden évszakban feldobja a mindennapokat.

Válasszon olyan cipőt gyermekének, amely egyesíti a kényelmet, a biztonságot és a stílust – válassza a Befado 217P102 gyermekcipőt.

  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: kék szürke zöld
  • Anyag: Szövet

Köszönjük megjegyzését.

|
|