Befado gyerekcipő 630P010 kék

14,76 EUR

Befado 630P010 gyerekcipő - Kényelem és biztonság a kis lábaknak

Minden szülő tökéletesen tudja, mennyire fontos, hogy gyermekei számára kényelmes és egészséges lábbeliket biztosítsanak, amelyek támogatják lábfejeik megfelelő fejlődését. A Befado, egy elismert lábbeligyártó, amely a legkisebbek számára is kényelmes modellek készítésére specializálódott, bemutatja a 630P010 kék gyermekcipőt, amely megfelel a legmagasabb minőségi és formai követelményeknek.

A Befado tervezői gondoskodtak arról, hogy ezek a papucsok ne csak vizuálisan legyenek vonzóak a zöld árnyalatokkal, de mindenekelőtt funkcionálisak és egészségesek a gyermek lábának. A lábbelit merev sarok jellemzi, ami döntő fontosságú a kis láb biztonsága és stabilitása szempontjából. Ennek köszönhetően megfelelő megtámasztást biztosít a boka számára, és megakadályozza a kedvezőtlen csavarodást.

A Befado lábbeliknek odaítélt Healthy Foot Mark kitüntetés garancia arra, hogy a gyermek egészséges fejlődését szem előtt tartva tervezték. Ez egy ortopédiai és gyermekgyógyászati ​​szakemberek által odaítélt bizonyítvány, amely emellett nyugalmat biztosít a szülőknek, ha tudják, hogy gyermekeik szakértők által ajánlott lábbelit viselnek.

A papucsok a gyermeklábak igényeire érzékeny talpra kerülnek, biztosítva a megfelelő fogást és rugalmasságot. Kiváló minőségű anyagból készültek, szellősek és könnyen tisztíthatók.

Kifejezetten fiúk számára készült, kék színben, aranyos zöld részletekkel, ezek a papucsok biztosan tetszeni fognak azoknak a fiatal felhasználóknak, akik egyaránt értékelik a kényelmet és a stílust.

A tépőzáras típus további előny, amely megkönnyíti a cipő gyors fel- és levételét, még a legkisebb, önállóságot tanuló gyerekek számára is. Ez a kapcsos kialakítás lehetővé teszi a lábbeli könnyű beállítását és beállítását a gyermek lábának egyéni igényeihez.

A lábbelit eredeti Befado csomagolásban szállítjuk, mely ajándék vásárláskor tökéletes. A szilárd és esztétikus csomagolás kiemeli a termék minőségét és a márka figyelmét a részletekre.

A 630P010 kék Befado gyerekcipő ideális választás azoknak a szülőknek, akik nem csak szép és színes papucsot keresnek gyermekeiknek, hanem mindenekelőtt egészséges, biztonságos és ergonomikus kialakítású cipőt, amely elkíséri gyermekét sok órányi szórakozásra otthon és otthon. óvoda.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: kék
  • Foltszín: zöld
  • Anyag: szövet
  • szex: fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Gyártó kód: BM187484

Köszönjük megjegyzését.

|