Miért érdemes vásárolni Bartek gyermekcipőt?

A Bartek a piacon jelen lévő legnagyobb gyermekcipők gyártója. A cég tervezői több mint húsz éve bővítik tudásukat arról, hogyan lehet a legjobban vigyázni a cipőboltok legfiatalabb ügyfeleinek lépéseire. Ebben az időben Bartek gyermekcipő a trendek meghatározói és a kiváló minőség, kényelem és gondoskodás szinonimájaivá váltak a gyermekek egészséges fejlődése érdekében. A cég termékeit alkotó csapat olyan szakemberekből áll, akik meggyőződnek arról, hogy az új modellek a legjobban megfelelnek-e a kis lábak anatómiájának. Minden cipőt speciális teszteknek vetnek alá, amelyeknek köszönhetően a szülők biztosak lehetnek abban, hogy vásárolnak Bartek cipője a legmagasabb minőségű terméket kapják.

Bartek cipőinek jellegzetes tulajdonságai

Mindegyik gyűjtemény Bartek cipője Olyan szülők számára készült, akik gyermekeik számára a legjobbat keresik, nagyon tudatosan választanak, és tisztában vannak a cipő megfelelő felszerelésének fontosságával. Milyen lábbelit viselünk életünk első éveiben, óriási hatással van egészségi állapotunkra felnőttkorban.

Minden évben Bartek több száz száz cipőtervet készít. Közöttük sokféle színű cipő, cipő, szandál, magas csizma, papucs és balerina. Mindegyik eredeti projekt, amelyen a különböző szakterületek szakemberei a legmagasabb minőség garantálása érdekében dolgoztak gyerekcipő Bartek.

Lábbeli Bartek jellemzik az innovatív építési és technológiai megoldásokat: felső sarokkal, sarok stabilizáló sarokkal, elasztikus és csúszásmentes talppal, állítható rögzítéssel, könnyű felkészítéssel. Ezen túlmenően, Bartek gyermekcipő Kiváló minőségű természetes bőrből készülnek.

A kiválasztott modellekben egyedülálló B-FRESH oldatot alkalmaztak, azaz antibakteriális és gombaellenes betétet, amely megóvja a gyermek lábát a gombák és az allergének ellen, valamint javítja a gyermek biztonsági fényvisszaverő elemeit, amelyek sötétedés után jobban láthatóvá teszik az utat. Egy másik eredeti megoldás, amelyet a Bartek csizma az innovatív SYMPATEX REFLEXION membrán - 100% víz- és szélálló, valamint kétszer annyi hőt biztosít, anélkül, hogy elvesztené a légzési tulajdonságait.

Bartek cipője négy méretcsoportban készülnek, így minden szülő meg fog találni egy modellt gyermekének: baba - 17-21 számú cipő, baba cipő - 19-26 számú cipő, óvoda - 26-32 számú cipő, iskolai - 33 számú cipő. -40.

Papucs gyerekeknek Bartek - kényelmes és stílusos a kicsik számára

A babacipők kiválasztásakor ne feledje, hogy azoknak kissé eltérő követelményeknek kell megfelelniük, mint a kültéri sétahoz használt cipőknek. Mindenekelőtt annak a talajnak, amelyen gyermekünk lép, nagy jelentőséggel bír. A lengyel házakra jellemző szőnyegek és padlóburkolatok, azaz puha talaj esetén a rugalmas, puha talppal ellátott cipők ajánlottak. A lábujjak hajlításának szintjén meg kell hajlulnia, vagyis a cipő kb. 1/3-a. Papucs gyerekeknek Bartek megfeleljen a fenti követelményeknek. Könnyűek és levegősek, így a kisgyermek lába nem izzad, és nem is fárad fel, még nagyon magas fizikai aktivitás esetén sem. Ezen túlmenően, papucs Bartek eredeti, színes dizájnjuk, amelyhez minden gyermek szeretni fogja őket!

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg az ajánlattal Bartek cipője elérhető üzletünkben!