Miért érdemes vásárolni Bartek gyermekcipőt?

A Bartek cég a legnagyobb lengyel cipőgyártó gyermekek számára jelen van a piacon. A cég tervezői több mint húsz éve bővítik tudásukat arról, hogyan lehet a cipőboltok legfiatalabb vásárlóinak lábát a legjobban ápolni. Akkor Bartek gyermekcipő a trendek meghatározói és a kiváló minőség, kényelem és gondoskodás szinonimájaivá váltak a gyermekek egészséges fejlődése érdekében. A cég termékeit alkotó csapat olyan szakemberekből áll, akik meggyőződnek arról, hogy az új modellek a legjobban megfelelnek-e a kis lábak anatómiájának. Minden cipőt speciális teszteknek vetnek alá, amelyeknek köszönhetően a szülők biztosak lehetnek abban, hogy vásárolnak Bartek cipője a legmagasabb minőségű terméket kapják.

Bartek cipőinek jellegzetes tulajdonságai

Mindegyik gyűjtemény Bartek cipője Olyan szülők számára készült, akik gyermekeik számára a legjobbat keresik, nagyon tudatosan választanak, és tisztában vannak a cipő megfelelő felszerelésének fontosságával. Milyen lábbelit viselünk életünk első éveiben, óriási hatással van egészségi állapotunkra felnőttkorban.

A Bartek cég évente több száz cipőtervet fejleszt. Köztük cipő, csizma, szandál, magas csizma, papucs és balerinák sokféle színben. Mindegyik eredeti projekt, amelyeken különböző területek szakértői dolgoztak a legmagasabb minőség garantálásáért gyerekcipő Bartek.

Lábbeli Bartek jellemzik az innovatív építési és technológiai megoldásokat: felső sarokkal, sarok stabilizáló sarokkal, elasztikus és csúszásmentes talppal, állítható rögzítéssel, könnyű felkészítéssel. Ezen túlmenően, Bartek gyermekcipő Kiváló minőségű természetes bőrből készülnek.

A kiválasztott modellekben egyedülálló B-FRESH oldatot alkalmaztak, azaz antibakteriális és gombaellenes betétet, amely megóvja a gyermek lábát a gombák és az allergének ellen, valamint javítja a gyermek biztonsági fényvisszaverő elemeit, amelyek sötétedés után jobban láthatóvá teszik az utat. Egy másik eredeti megoldás, amelyet a Bartek csizma az innovatív SYMPATEX REFLEXION membrán - 100% víz- és szélálló, valamint kétszer annyi hőt biztosít, anélkül, hogy elvesztené a légzési tulajdonságait.

Bartek cipője négy méretcsoportban készülnek, így minden szülő meg fog találni egy modellt gyermekének: baba - 17-21 számú cipő, baba cipő - 19-26 számú cipő, óvoda - 26-32 számú cipő, iskolai - 33 számú cipő. -40.

Papucs gyerekeknek Bartek - kényelmes és stílusos a kicsik számára

Lábbeli kiválasztása háztartás egy gyermek esetében ne feledje, hogy kissé más követelményeknek kell megfelelniük, mint a szabadtéri járáshoz használt cipőnek. Először is nagy jelentőségű a talaj, amelyen gyermekünk jár. A szőnyegek és a lengyel otthonokra jellemző szőnyegek, azaz a puha talaj esetében rugalmas, puha talppal ellátott cipő ajánlott. A lábujjak hajlításának magasságában kell meghajlania, amely körülbelül a cipő 1/3-a. papucs gyermekek számára Bartek megfeleljen a fenti követelményeknek. Könnyűek és levegősek, így a kisgyermek lába nem izzad, és nem is fárad fel, még nagyon magas fizikai aktivitás esetén sem. Ezen túlmenően, papucs Bartek eredeti, színes dizájnjuk, amelyhez minden gyermek szeretni fogja őket!

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg az ajánlattal Bartek cipője elérhető üzletünkben!