Miért érdemes Bartek gyermekcipőt vásárolni?

A Bartek cég a legnagyobb lengyel cipőgyártó gyerekeknek jelen vannak a piacon. A cég tervezői több mint húsz éve bővítik ismereteiket arról, hogyan lehet a legjobban ápolni a cipőboltok legfiatalabb vásárlóinak lábát. Akkor Bartek gyermekcipő trendformálóvá és a kiváló minőség, a kényelem és a gyermekek egészséges fejlődését szolgáló gondoskodás szinonimájává váltak. A cég termékeit létrehozó csapat szakemberekből áll, akik biztosítják, hogy az új modellek a legjobban illeszkedjenek a kis lábak anatómiájához. Minden cipő speciális teszteken megy keresztül, hogy a szülők biztosak lehessenek abban, hogy vásárolnak Bartek cipő a legmagasabb minőségű terméket kapja.

A Bartek cipők jellemző tulajdonságai

A gyűjtemények mindegyike Bartek cipő Olyan szülők számára készült, akik a legjobbat keresik gyermekeiknek, nagyon tudatosan döntenek, és felismerik a megfelelő cipőillesztés fontosságát. A lábbeli, amelyet életünk első éveiben hordunk, hatalmas hatással van egészségünkre felnőttkorban.

A Bartek cég minden évben több száz cipőtervet fejleszt ki. Van köztük cipő, csizma, szandál, magas csizma, papucs és balerinák sokféle színben. Mindegyik eredeti projekt, amelyen a különböző területek szakértői dolgoztak, hogy garantálják a legmagasabb minőséget Bartek gyermekcipő.

Bartek lábbeli innovatív dizájn és technológiai megoldások jellemzik: a bokaízületet fedő magasságú felsőrész, sarok stabilizáló fül, rugalmas és csúszásmentes talp, állítható záródás, könnyű felhelyezés. Ráadásul, Bartek gyermekcipő Kiváló minőségű természetes bőrből készülnek.

A kiválasztott modellek egyedi B-FRESH megoldással, azaz antibakteriális és gombaellenes betéttel rendelkeznek, amely megvédi a gyermek lábát a gombáktól és az allergénektől, valamint fényvisszaverő elemekkel, amelyek növelik a gyermek biztonságát, ennek köszönhetően jobban látható lesz a út sötétedés után. Egy másik eredeti megoldás Bartek cipő az innovatív SYMPATEX REFLEXION membrán - 100% -os víz- és szélállóságot, valamint kétszer annyi meleget biztosít a légáteresztés elvesztése nélkül.

Bartek cipő négy méretcsoportban készülnek, amelyeknek köszönhetően minden szülő megtalál egy modellt gyermekének: Baba - 17-21 szám, kisgyermekek - 19-26 cipő, Óvoda - 26-32 -es cipő, Iskola - 33 -as cipő - 40.

Bartek papucs gyerekeknek - kényelmes és stílusos a legkisebbeknek

Lábbeli kiválasztása házi gyermek esetében ne feledje, hogy kissé eltérő követelményeknek kell megfelelnie, mint a szabadtéri sétákhoz használt cipők. Először is nagy jelentőségű a talaj, amelyen gyermekünk jár. A lengyel lakásokra jellemző szőnyegek és szőnyegek, azaz puha talaj esetében rugalmas, puha talpú cipő ajánlott. Hajlítania kell a lábujjak hajlításának magasságában, a cipő körülbelül 1/3 -át. Papucs gyerekeknek Bartek megfelelnek a fenti követelményeknek. Könnyűek és szellősek is, ennek köszönhetően a kisgyermekek lába nem izzad és nem fárad el nagyon nagy fizikai aktivitás esetén sem. Ezenkívül Bartek papucs legyen eredeti, színes dizájnja, amelyet minden gyermek szeretni fog!

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg az ajánlattal Bartek cipő üzletünkben kapható!