Tépőzáras csizma Koala Bartek 71150 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

Gyermekeink lábának kényelme és biztonsága rendkívül fontos, különösen az intenzív növekedés és az általuk felfedezett világ időszakában. A rózsaszín és szürke árnyalatú Koala Bartek 71150 tépőzáras cipő tökéletes megoldás az aktív lányok számára, akik értékelik a stílust és a kényelmet egyaránt.

Ezt a cipők és csizmák kategóriájába tartozó terméket olyan fiatal felhasználók számára tervezték, akiknek lába még fejlődik. A merev sarokellenző garantálja a bokaízület megfelelő alátámasztását, ami kulcsfontosságú a helyes testtartás biztosításában és a fejlődési rendellenességek megelőzésében. Ha így védik gyermekük ízületeit, akkor a szülők nyugodtak lehetnek, ha tudják, hogy olyan terméket választottak, amely támogatja gyermekük egészséges fejlődését.

Az újítások a cipő belső rétegében láthatók, ahol egy profilos talpbetét található, amely ideális környezetet teremt a lábnak. A bőr talpbetét természetes antibakteriális tulajdonságainak és nedvességfelvevő képességének köszönhetően hozzájárul a használat kényelméhez és a higiéniához, ami megakadályozza a láb túlzott izzadását.

Szintén figyelemre méltó a csúszásgátló és rugalmas talp, különálló faragással, amely alkalmazkodik a láb mozgásaihoz, és egyben magabiztos járást biztosít különféle felületeken. A tépőzáras rögzítőrendszer egy kiváló megoldás, amely lehetővé teszi a gyermekek önálló cipő- és levételét, ami fontos eleme önállóságuknak és mozgásfejlődésüknek.

A rózsaszín és szürke elemeket keverő cipő dizájnja minden bizonnyal tetszeni fog a kis divatosoknak, mivel egyszerre funkcionális és divatos kiegészítője lehet a gyermekgardróbnak. Érdemes hangsúlyozni, hogy a cipők lányoknak szólnak, és kiváló minőségű természetes bőrből készültek.

További előny a szülők számára, hogy a megvásárolt árut gyorsan és szállítási költség nélkül kiszállítják, mert a Bartek tépőzáras cipőket már 1-2 munkanapon belül ingyenes kiszállítással biztosítjuk.

A Bartek gyártóról ismert, hogy törődik a gyermekek lábának minőségével és egészségével, a bemutatott 71150-es modell pedig kétségtelenül megfelel ezeknek az elvárásoknak, olyan terméket kínálva, amely ötvözi a stílust, a biztonságot és a használat kényelmét.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Profilozott betét Bőr talpbetét
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Természetes bőr
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|