Rider 80908 medencepapucs csökkentve szürke fekete

A termék nem elérhető ;(

Rider medencés papucsok - kényelem és stílus minden alkalomra

Ha kényelmes és lábbarát úszómedence lábbelit keres, annak érdemes egy pillantást vetni a Rider márka kínálatára, különös tekintettel a 80908-as modellre szürke és fekete színben. A funkcionalitásukról és kényelmükről ismert Rider papucsokat a gyerekek és a szülők szerte a világon szeretik.

A 80908-as modell a modern dizájn és a legjobb minőségű anyagok ötvözésének eredménye. A rugalmas gumi típusú anyag használata nemcsak a tartósságot és a kopásállóságot, hanem a viselési kényelmet is biztosítja. Alkalmazkodnak a láb formájához anélkül, hogy horzsolást vagy kényelmetlenséget okoznának, ami rendkívül fontos a medencénél töltött hosszú órákban vagy a strandon való játék során.

A biztonságot szem előtt tartó flip-flop talpa kiváló minőségű anyagból készült, amely kiváló tapadást garantál nedves felületen, csökkentve a csúszás és leesés kockázatát. A hajtóka anatómiai formája ideálissá teszi kikapcsolódásra és mindennapi használatra is, anélkül, hogy megterhelné a lábat és lehetővé teszi a természetes mozgást.

Az EVA habból készült szürke betét egy további ütéscsillapító elem, amely kényelmessé teszi a gyerekeket járás közben. A profilozott talpbetét nemcsak kényelmes, de jótékony hatással van a lábfej fejlődésére is, biztosítva annak megfelelő elhelyezkedését.

A brazíliai gyártás, ahonnan a Rider márka származik, egyet jelent a részletekre való odafigyeléssel és a kiváló minőségű kivitelezéssel. A Rider a szabadtéri és vízi sportok cipőiparának egyik vezető vállalata, így a szülők biztosak lehetnek abban, hogy amikor a 80908 papucsot választják, egy bevált és megbízható terméket választanak.

Tökéletesek azoknak a gyerekeknek, akik értékelik az aktív kikapcsolódást, és azoknak, akik a körülményektől függetlenül stílusosan szeretnének kinézni. A szürke és fekete tónusok univerzális színei miatt ezek a papucsok a legtöbb medence- és strandruhához passzolnak.

A Rider 80908 medencés papucsok választása kiváló döntés mindazok számára, akik értékelik a biztonságot, a kényelmet és a stílusos dizájnt. Hagyja, hogy gyermeke élvezze a nyári kalandokat papucsokkal, amelyek nem csak jól néznek ki, de mindenekelőtt gondoskodnak a kis lábak egészségéről és kényelméről.

  • Csatlakozó típusa: Egy másik
  • További információ: Profilozott betét
  • Anyag: Gumi
  • Szín: szürke fekete

Köszönjük megjegyzését.

|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.