A PG1 cipő az egyik legnépszerűbb kosárlabdacipő. Az NBA legenda, Paul George által készített cipők nagyszerű értéket és kényelmet kínálnak a pályán való játék során.

A PG1 cipő modern dizájnnal rendelkezik, amely már első pillantásra felkelti a figyelmet. Felső részük tartós Flyweave anyagból készült, mely könnyedséget és rugalmasságot biztosít. A cipő talpa Nike Zoom technológiával van felszerelve, amely kiváló párnázást biztosít ugrás és leszállás közben.

A PG1 egy csúcskategóriás funkcionális cipő is. Jó szellőzőrendszerrel rendelkeznek, amely szárazon és hűvösen tartja a lábat intenzív tevékenységek során. Ezenkívül a Flywire lábközépcsont használatával a cipő tökéletesen illeszkedik a lábfejhez, kiváló stabilitást biztosítva a játék során.

Összefoglalva, a PG1 cipő a tökéletes lábbeli minden kosárlabdázó számára, aki értékeli a minőséget, a kényelmet és a stílust. A piacon kínált legjobb kosárlabdacipők közé tartoznak, és mindenki figyelmét megérdemlik, aki professzionális lábbelit keres a pályán való játékhoz.