Cipő esküvőre és esküvői fogadásra - szandál, magassarkú vagy szivattyú? Melyik modell cipőt válasszuk?


Az esküvői cipő a stílus egyik legfontosabb eleme. Függetlenül attól, hogy menyasszony vagy a meghívott vendégek egyike - a megfelelően kiválasztott cipő hajnalig remek szórakozást biztosít. Milyen cipőmodellt válasszon? Szandál, szivattyú, vagy esetleg klasszikus magassarkú? Milyen szempontokat kell figyelembe venni, amikor esküvői szertartásra és fogadásra cipőt vásárol? Tekintse meg tippjeinket.

Cipőt választunk az esküvőre - néhány fontos tipp

Nem tagadható, hogy időnk nagy részét a tökéletes ruha megtalálásával töltjük. Erre összpontosít minden figyelem. Mindenki a ruháról beszél, és mindenki azt nézi. Mindazonáltal a megfelelően kiválasztott cipő ugyanolyan fontos, mert kényelmünk és jólétünk függ a kényelmétől. Amikor esküvőre és esküvői fogadásra választunk cipőt, érdemes figyelni néhány fontos részletre.

Milyen cipő fog működni egy esküvőn? Hogyan válasszuk ki a tökéletes cipőt?

  • Válasszon természetes bőrből készült modelleket.

  • Válasszon cipőt a szezonra.

  • Ügyeljen arra, hogy a cipő kényelmes legyen, és ne gyakoroljon nyomást a lábára.

  • Az esküvői cipő stílusának meg kell egyeznie a ruha szabásával.

  • Párosítsa a cipő színét az öltözék színéhez.

  • Szánjon időt a tökéletes modell megtalálására.

Bár a fenti tippek teljesen nyilvánvalóak, gyakran megfeledkezünk róluk, különösen akkor, ha a fejünket egy parti megszervezésével vagy a vendégek esetében - a tökéletes öltözék megvásárlásával foglalkozjuk. Ne felejtsük el, hogy az esküvői cipők minősége és kényelme attól függ, hogy mennyire lesz sikeres!

Magas sarkú cipő, szivattyú vagy esetleg szandál? Cipő esküvői alkotásokhoz

Az esküvőre való cipőválasztás elve analóg a más alkalmakra vásárolt cipők kiválasztásával. A kényelem mellett a legfontosabb kérdés az, hogy illeszkedjenek a ruha színéhez és szabásához.

Amikor hosszú ruha mellett dönt, vegye fel klasszikus magassarkú vagy elegáns magas sarkú szandál. Ezek a modellek gyönyörűen meghosszabbítják a lábakat és karcsúvá teszik az egész alakot. Ezenkívül egy magas sarkú nő rendkívül hatékonynak, ízlésesnek tűnik és vonzza a figyelmet. A magas sarkú cipők különösen a rövidebb nők és azok számára alkalmasak, akik jól érzik magukat magas sarkú cipőben.

Ha egy rövid ruhát választ, javasoljuk, hogy nézzen a stílusos szandálok felé, bokakötéssel. Ne feledje azonban, hogy ez a dekoráció optikailag lerövidíti a lábakat, így optimális választás lesz a magas hölgyek számára.

Szivattyúk esküvőre? Természetesen! Ha a magas sarkú cipőt szivattyúkra cseréli, kényelmesen érezheti magát, és elkerülheti a lábfej fájdalmát. Ráadásul a szivattyúkat stabil sarok jellemzi, leggyakrabban poszt formájában, aminek köszönhetően jó választás lesz azoknak a nőknek, akik napi szinten kedvelik a lapos sarkú cipőt.

Vagy talán balerinák? Ezt a cipőmodellt lelkesen vásárolják a magas nők, de nem csak. A balerinák aranyos cipők a nyári stílushoz, mert finomnak tűnnek és nem borítják ki a ruhát. Ezenkívül kényelmes alternatívát jelentenek a csapokkal vagy oszlopokkal rendelkező modellek számára, ezért az esküvői szórakozás során a kényelmet és a szabadságot értékelő nők egyre szívesebben választanak lapos talpú modelleket.

Milyen színű cipőt válasszunk esküvőre?

A kérdésre válaszolva, milyen színű legyen a cipő egy esküvőre, fontolja meg a kiválasztott cipő funkcióját. Érdekes módon a megfelelően kiválasztott jelentősen megváltoztathatja a stílust.

A klasszikus színek, például a fekete, a fehér vagy a meztelen tökéletesen illeszkednek a ruhához és más kiegészítőkhöz. Ha egy elem hangsúlyozása a szándékod, akkor talán érdemes cipőt felvenned?

Fémes, fényes, számos díszítéssel, vagy talán intenzív színben? Tökéletes, de ne feledje, hogy amikor kifejezőt választ cipő esküvőrea ruha szerénynek és visszafogott színűnek kell lennie, hogy elkerülje a felesleget, és hogy a cipő ne terhelje túl a formázást.

Az esküvői megjelenés összeállításakor érdemes figyelni az egész alakra, és hangsúlyozni, hogy mire szeretne figyelni a partitársaira. És ami a legfontosabb - amikor cipőt választ az esküvőre, jó előre tervezze meg vásárlásait, hogy békében kipróbálhassa. Ügyeljen a kivitelezés minőségére és az anyagra, amelyből varrták. Még a legszebb és leghatékonyabb modell is elmaradt vásárlás lesz, ha kiderül, hogy kiválasztják cipő esküvőre kényelmetlenek, instabilak vagy kényelmetlenek.