Befado niechodki 002P053 rózsaszín

14,63 EUR

Védelem és kényelem a legkisebb lábaknak - Befado babacipő 002P053 rózsaszín

Minden szülő minden helyzetben maximális kényelmet kíván nyújtani gyermekének. A legkisebbek számára, akik még nem próbálták meg megtenni az első lépéseket, de megfelelő lábvédelemre van szükségük - különösen babakocsiban sétálva vagy otthon játszva - a Befado niechodki 002P053 finom rózsaszín árnyalatú termék a tökéletes választás.

Ezeknek a speciális tervezésű babacipőknek a megkülönböztető jellemzője a könnyűségük és az a tény, hogy a gyermekek finom bőrét szem előtt tartva készültek. Az elasztikus "zokni", amelyből a babacipők felső része készül, garantálja a baba lábához való alkalmazkodást, és biztosítja, hogy a cipő ne csússzon le még a baba intenzív mozgása közben sem.

A funkcionalitás tekintetében a csúszásgátló talpé a főszerep, amely otthoni sima felületeken védi a kisgyermeket az esetleges elcsúszástól. Ez a TPE-ből készült talp nemcsak biztonságos a gyermek számára, hanem környezetbarát is, mivel ez az anyag újrahasznosítható.

Érdemes hangsúlyozni, hogy a Befado tervezői nemcsak a funkcionális szempontokra, hanem a vonzó dizájnra is összpontosítottak. A bébi sétáltatókat egy vicces állatmotívum díszíti, amely kétségtelenül felkelti a gyermek figyelmét, és játékon keresztül serkentheti fejlődését.

Ezt a terméket a bevált és elismert Befado márka kínálja, amely a gyermekek számára készült termékei magas minőségére való odafigyeléséről ismert. Az ettől a gyártótól származó gyermekpapucsok a biztonság, a stílus és a kényelem kombinációja, átkerülve a kis felfedezők világába.

A Befado 002P053 papucs kifejezetten lányoknak készült, és a gyermekpapucs kategóriában kapható. Rózsaszín színük édeské és imádnivalóvá varázsolja őket, így remek kiegészítője lehet a gyermek gardróbjának. A cipők anyaga érzékeny bababőrre alkalmas anyag, a rögzítési mód hiánya garantálja a könnyű öltözködést. A terméket eredeti csomagolásban kínáljuk, így tökéletes ajándék különféle alkalmakra. A használhatóság és az esztétikus megjelenés kombinációja a Befado niechodki tagadhatatlan előnye, amely minden bizonnyal elnyeri a szülők és gyermekeik tetszését.

  • karakter: hiánya
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: szövet
  • szex: lányok
  • Csatlakozó típusa: Egy másik
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Gyártó kód: BM171989

Köszönjük megjegyzését.

|