Befado gyermekcipő 250P090 sötétkék kék sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A gyermek első cipőjének kiválasztása olyan pillanat, amelyet a szülők türelmetlenül, de némi szorongással is várnak. A bölcs döntéshez érdemes olyan bevált márkákat választani, amelyek nem csak stílust, de mindenekelőtt egészséget és biztonságot kínálnak a kis lábaknak.

A Befado, a gyermekcipők lengyel gyártója a szakterülete szakértője, amit az ortopédek tanúsítványai és termékeikre vonatkozó ajánlásai is tanúsítanak. A 250P090 modell sötétkék, kék árnyalataiban és sokszínű elemekkel a SNAKE szandálok, amelyek megjelenésükkel és viselési kényelmével minden kisfiút elragadtatnak.

Ezek a cipők többet jelentenek, mint egy vonzó design. Minden a kiváló minőségű pamutszövetből készült felsőrészekkel kezdődik, amelyek nem csak jól néznek ki, de kellemes tapintásúak és mindenekelőtt légáteresztőek is. Ez az anyagválasztás megakadályozza a gyermek lábának túlzott izzadását, így védi az irritációtól és az esetleges gombás fertőzésektől.

További figyelemre méltó részlet a Flex-B technológiás talp, amely garantálja a cipő természetes hajlását az ortopéd által javasolt helyen. Ez a művelet elősegíti a lábfej megfelelő fejlődését, és lehetővé teszi a gyermek számára, hogy szabadon játsszon.

A merev sarokellenző fontos eleme a gyerekcipőknek, mert megfelelő alátámasztást biztosít és stabilizálja a sarkot. Enélkül a kicsiknél nagyobb a valószínűsége annak, hogy a lábuk rosszul áll, ami hosszú távú ortopédiai problémákhoz vezethet.

Az „Egészséges láb” jelzés nemcsak nemes dísz, hanem mindenekelőtt annak megerősítése, hogy a cipő megfelel a magas egészségügyi előírásoknak, és teljes mértékben alkalmazkodik a gyermek fejlődő lábának szükségleteihez.

A tépőzáras rögzítő egy gyerekbarát megoldás, amely lehetővé teszi a cipő gyors és kényelmes fel- és levételét – ez a művelet még edzetlen kezeknek is egyszerű.

A kategória, amelybe ezek a cipők tartoznak - "Gyermekpapucs" - utalhat arra, hogy otthoni használatra készültek, de a fejlett technikai megoldások és az anyagok tartóssága alkalmassá teszi a szabadtéri használatra is, különösen a napsütéses, kalandokkal teli napokon.

Összefoglalva, a Befado 250P090 gyerekcipő tökéletes cipő egy fiú számára, aki megteszi első lépéseit nemcsak a szórakozás, hanem a divat világába is. Stílusos, színes és ami a legfontosabb - egészséges a növekvő lábakhoz.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet kék sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|