Befado gyermekcipő 114Y428 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 114Y428 - szükséges felszerelés egy kis óvodás számára

Amikor a szülők cipőt választanak gyermeküknek, aki az óvodában aktívan tölti az időt, azt akarják, hogy választásuk átgondolt legyen, és a legjobb legyen a kis lábak egészsége és kényelme szempontjából. A Befado gyerekcipő 114Y428 egy olyan modell, amely tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. A rózsaszín papucsokat olyan lányoknak tervezték, akik szeretik az élénk színeket és a kényelmet egyben.

A légáteresztő pamutszövetből készült felsőrész garantálja a higiéniát, ami rendkívül fontos, mert a gyerekek a nap nagy részét cipőben töltik. Az anyag megfelelő szellőzést biztosít, védi a lábat a túlzott izzadástól és a kellemetlen szagoktól.

A jól szabott Befado cipő enyhén átöleli a lábfejet, így optikailag kisebb lesz anélkül, hogy korlátozná a gyermek mozgását. Emellett ideális megoldást jelentenek keskenyebb és kisebb lábfejű gyermekek számára is, stabilitást és biztonságot garantálva minden óvodai tevékenység során.

A Befado tervezői gondoskodtak arról, hogy a cipők barátságosak legyenek a gyerekek kezével. A könnyű tépőzáras rögzítésnek köszönhetően a legkisebbek is könnyedén felöltöztethetik magukat, ami nagy lépést jelent öngondoskodásuk és önállóságuk fejlődésében.

A biztonsági szempont kulcsfontosságú, ezért a Befado cipők merev sarokkal vannak ellátva, amely biztosítja a sarok helyes elhelyezkedését és támogatja a lábfej megfelelő fejlődését. Az „Egészséges láb jel” tanúsítvány emellett biztosítja a szülőket, hogy a lábbelit a szakemberek és az ortopédusok egészségesnek ajánlják a fejlődő lábak számára.

A Befado ismert és megbecsült márka a szülők körében, a 114Y428-as számmal jelölt rózsaszín gyerekpapucsok kétségtelenül megállják a helyüket a kis óvodások és gondozóik szívében, akik nagy hangsúlyt fektetnek gyermekeik minőségére, kényelmére és egészségére.

A Befado cipőt választva biztosak lehetünk benne, hogy kicsik lábai gondozottak és kényelmesek lesznek az egész intenzív óvodai nap során.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|
|