American Club vízi szandál 0333 kék zöld

A termék nem elérhető ;(

Kényelmes és praktikus szandált keres gyermeke számára, amely tökéletes lesz a nyári tengerparti szórakozáshoz és a mindennapi szabadtéri tevékenységekhez? Tekintse meg a 0333-as modell American Club vízisandál kínálatát energikus kék és zöld színekben, melyeket jelenleg vonzó akciós áron kínálunk!

Az American Club szandálok a legfiatalabb felhasználók számára készültek, akik értékelik a szabadságot és a kényelmet egész nap. Ezek a lábbelik kiváló választás a szabadtéri tevékenységeket kedvelő gyermekek számára. A lezser stílus és az egyedi színpaletta vonzza a figyelmet, és energiát ad a gyerekek stílusának.

A teljes egészében habszivacs anyagból készült American Club szandál hihetetlenül könnyű és kellemes viselet. A hab egy nedvességálló anyag, gyorsan száradó és könnyen tisztítható, ami ideálissá teszi a szandált vízi és strandi körülmények között való viselésre. Sőt, rugalmasságuk tökéletes illeszkedést biztosít a gyermek lábához, és védelmet nyújt a horzsolásokkal és kisebb sérülésekkel szemben aktív játék közben.

A 0333-as modell innovatív típusú csattal rendelkezik, amely nem csak esztétikus, hanem praktikus is, lehetővé téve a gyerekek számára a szandálok gyors és egyszerű fel- és levételét. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy gyerkőcöd egyedül is megbirkózik a cipővel, ami már fiatal korban, az önállóság fejlesztésében különösen fontos.

Érdemes még megemlíteni, hogy kiállítási szandálokról van szó, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy korábban már ki volt rakva egy boltban, de állapotuk kiváló és teljes értékű, az ára pedig lényegesen alacsonyabb a szokásos piaci árnál.

Gyártóként az American Club garantálja termékei magas minőségét. Ezeket a szandálokat fiúknak és lányoknak egyaránt tervezték, nincs bennük konkrét mese- vagy filmmotívum, ami univerzálissá teszi, és könnyedén beilleszthető a legkülönfélébb gardróbszekrényekbe.

Tehát ne várjon, és válasszon American Club szandált gyermekének – pótolhatatlan forró napokon és vízi kalandokon. Felejtsd el a nedves cipővel kapcsolatos problémákat – ezek a szandálok a kényelem és a tartósság szinonimája. Kisfia biztosan szeretni fogja kényelmét, Ön pedig értékelni fogja tartósságukat és könnyű karbantartásukat. Használja ki ezt a nagyszerű lehetőséget még ma!

  • Szín: kék zöld
  • Anyag: Hab
  • szex: A fiúk Kislányok
  • karakter: hiánya
  • Gyártó kód: BM15148
  • Csatlakozó típusa: Egy másik

Köszönjük megjegyzését.

|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
Nagyszerű ügylet, hatékony és minden probléma nélkül. Teljes mértékben elégedett a termékkel. Ajánlom