Szürke Női szürke csizma 88858 Szürke

A termék nem elérhető ;(

Szürke női bokacsizma 88858 A szürke az egyetemesség esszenciája a viselet kényelmével kombinálva. A részletekre való odafigyeléséről és kényelmes megoldásairól ismert gyártó ideális modellt mutat azoknak a nőknek, akik értékelik az elegáns, de lezser stílust.

A csizmák dizájnját visszafogott színek jellemzik - klasszikus, könnyen összeállítható szürke árnyalat, amely illeszkedik a városi tájba, és számos szettnek jellegzetes akcentust ad. A bokacsizma nagyszerű választás azoknak a nőknek, akik különféle körülményekhez szabott lábbelit keresnek – a munkába járástól a baráti találkozókon át a városon kívüli hétvégi kirándulásokig.

A 88858 Grey modell lapos sarka maximális kényelmet biztosít egész nap. Tökéletes választás azoknak, akik sok órát töltenek a lábukon, de nem akarnak lemondani az elegáns megjelenésről. A lapos saroknak köszönhetően megőrzi a természetes testtartást, és egészséges alternatívát biztosít a lábának a magassarkú helyett.

A csizmát az orr mandulaforma jellemzi, amely finom karaktert ad, és harmonizál az aktuális divatirányzatokkal. A mandulás lábujj remek kompromisszum a klasszikus és a modern között – egyszerre elegáns és lezser.

Ezek a csizmák, bár más márkától származnak, mint a leghíresebb divatházak, kidolgozás minőségében és esztétikailag merészen felveszik velük a versenyt. A szürke anyag könnyen kombinálható a legtöbb gardrób színnel, így minden nő gardróbjának felbecsülhetetlen értékű elemévé válik.

A "Nők » Női » Csizmák" kategória azt sugallja, hogy a lábbeliket a modern nők különféle igényeinek szem előtt tartásával tervezték – mind a divatot követők, mind pedig azok, akik elsősorban a kényelmet keresik. Szürke női bokacsizma 88858 Grey minden olyan nő számára, aki a kényelmet a divatos megjelenéssel szeretné ötvözni, és számos alkalomra keres lábbelit.

  • A sarok típusa: Lapos sarok
  • Az orr: Mandula
  • Szín: szürke

Köszönjük megjegyzését.

|