A legnépszerűbb sportcipőmárkák áttekintése


Webáruházunkban neves lábbeligyártókkal működünk együtt, hogy a lehető legjobb élményben részesítsük Önt nem csak a mindennapokban vagy a nagyobb alkalmakkor, hanem az edzéseken is. Függetlenül attól, hogy fut, focizik vagy kosárlabdázik, minden bizonnyal törődik a maximális kényelemről. Ezt a népszerű sportcipőmárkák biztosítják, amelyeknek ezt a cikket szenteltük.

Jó hírű gyártók a legjobb élményért

A sportolás igazi kihívás. A hatalmas adag motiváció mellett a megfelelő lábbelire is szükség van, aminek köszönhetően a rendszeres edzés biztonságos és kényelmes lesz.

Annak érdekében, hogy a legjobb edzésélményt nyújthassuk Önnek, webáruházunkban kínálunk márkás sportcipő. Ellenőrizze, hogy mely márkák a legnépszerűbbek, és ismerje meg róluk a legérdekesebb részleteket.

Adidas

A sportcipők egyik legnépszerűbb márkája a német Adidas cég. A három csík világszerte jól felismerhetővé vált, miután az 1928-as amszterdami olimpián több sportoló is ebben a lábbeliben szerepelt látványos eredménnyel. 

A két - később veszekedő (erről később a cikkben olvashat) - testvér által alapított cég nemcsak a sport világában, de a show-bizniszben is népszerűségre tett szert. Az Adidas számára termékeiket többek között a Kanye West, Pharrell Williams, Rita Ora és Ewa Chodakowska.

Ha keres Adidas sportcipő, a KeeShoes üzletben biztosan bőven van miből válogatni. Az edzésmodellek mellett a mindennapi viselethez tökéletes Adidas cipőket is találsz.

Puma

Amikor a legnépszerűbb sportcipő-gyártókat tárgyaljuk, nem lehet megemlíteni a Puma márkát, amelyet az Adidas márka egyik társalapítója hozott létre. A testvérek közötti veszekedés azt jelentette, hogy a közös vállalkozást két különálló cégre osztották, és mindkettőjük versenyelőnyre törekvése hozzájárult a hatalmas nemzetközi sikerhez.

A fekete-fehér puma az egész világon felismerhetővé vált, a Puma márka kedvelői nem csak az edzőtermekben, hanem az utcákon is megtalálhatók. Akár keres Puma cipő sportoláshoz vagy mindennapi ügyintézéshez a KeeShoes üzletében megtalálod.

Nike

A neves sportcipőmárkák közül a Nike-ra is érdemes odafigyelni. Ezt az amerikai céget 1964-ben alapították és azóta is (nem csak) a sportolók szeretik.   

A cég különös elismerést kapott a kosárlabda sztárral, Michael Jordannel való együttműködésének köszönhetően. Az Air Jordan cipőket 1985-ben hozták létre, és még mindig emberek milliói hordják világszerte. Ezt és további modellek a Nike-tól megtalálod webáruházunkban.

Reebok

Egy másik amerikai óriás, amely meghódította a sportcipők szerelmeseinek szívét, a Reebok márka. Bár a céget 1895-ben alapították, nagy népszerűségre csak 1982 után tett szert, amikor is az aerobikot gyakorló nőknek szánt cipőket vezette be kínálatába. Jelenleg bent Reebok termékcsalád Női, férfi és gyerekcipőket találhatsz - mindennapi használatra és sportoláshoz egyaránt.

4F

A híres sportcipő-gyártók áttekintéséből nem hiányozhat egy hazai képviselő. A 4F egy lengyel márka, amelynek kínálatában sportcipők is szerepelnek. Ez a lengyel gyártó hazánkon kívül is sikeres, például Csehországban vagy Szlovákiában.

A 4F márka számos sportegyesülettel működik együtt, többek között síeléssel, atlétikával, kézilabdával vagy korcsolyázással kapcsolatos. Talán érdekelni fogja, hogy ez a cég 2008-ban együttműködést kezdett a Lengyel Olimpiai Bizottsággal, és azóta nyolc európai ország számára szállít induló- és reprezentatív felszereléseket nyári és téli játékokra egyaránt. 

Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy ennek a márkának a cipői a legmagasabb minőségű termékek, amelyeket nagy megbízhatóság és kitartás jellemez. Webáruházunk várja Önt cipők széles választéka a 4F-től – sportoláshoz és mindennapi tevékenységekhez egyaránt.

Hi-Tec

Érdemes megjegyezni, hogy a sport nem csak kosárlabda, foci vagy futás. A trekking cipők vezető gyártója az angol Hi-Tec márkaamelyet 1974-ben alapítottak.

Azóta számos gyakorláshoz ideális modellt kínál szabadbanezen tevékenységek közül. Válasszon a rendkívül tapadó futófelületű trekking cipők és a nyári hegyi túrákhoz ideális kényelmes szandálok közül. Minden alkalommal biztos lehet benne, hogy a cipő megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Sportcipők széles választéka neves gyártóktól

Érdekel neves gyártók sportcipőinek széles választéka? Megtalálod a KeeShoes webáruházban.

Az Adidas, Puma, Nike, Reebok vagy 4F cipők mellett Umbro, Kappa, Salomon vagy New Balance sportcipőket is találhatunk. Élvezzük a vásárlást!