Sweet Shoes Velúr naplopók masnival rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Lenyűgöző az elegancia és a könnyedség a Sweet Shoes masnival ellátott velúr mokaszinjainak köszönhetően. Élvezze minden lépését ebben a rózsaszín felbújós cipőben, amely ötvözi a kényelmet és az időtlen stílust. Ha Ön a divat szerelmese, és ugyanakkor értékeli a kényelmet, akkor itt a tökéletes megoldás a lábára.

A Sweet Shoes a modern nők igényeihez igazodó női lábbelik gyártásáról ismert márka. Ezért ezek a rózsaszín velúr mokaszinok masnival a tökéletes választás minden nő számára, aki értékeli a kényelem és az elegancia kombinációját.

Ezeket a mokaszinokat a magasztos rózsaszín szín jellemzi, amely varázslatot ad a tavaszi és nyári stílusokhoz. Függetlenül attól, hogy a napot a munkahelyén, az egyetemen vagy egy hétvégi kiránduláson tervezi tölteni – ezek a naplopók különleges és kényelmes érzést keltenek.

A cipő tetején elhelyezett finom masni bájt és nőiességet kölcsönöz, lehetővé téve, hogy ezek a mokaszinok kitűnjenek a többi, szabványosabb modell közül. A kerek lábujj pedig nagyobb szabadságot és természetes illeszkedést biztosít a lábnak.

A Sweet Shoes gondoskodott arról, hogy a mokaszinok ne csak vonzóak legyenek, hanem tartósak is. Kiváló minőségű ökológiai bőrből készültek, garantálják a tartósságot és a sok körülménynek ellenállóságot. Ezenkívül a puha bőr talpbetét alkalmazkodik a láb formájához, így még több órás viselet után is kényelmet biztosít.

Finom, 3 centiméteres sarok/platform egészíti ki, amely optimálisan megemeli az alakot, magabiztosságot és eleganciát adva a testtartásnak, anélkül, hogy a lábakat elfáradna.

A Sweet Shoes mokaszinok tökéletes választás minden nő számára, aki olyan lábbelit keres, amely egyesíti a dizájnt és a kényelmet. Könnyen felvehetők a becsúsztatható rögzítésnek köszönhetően, és a kiegészítő funkciók hiánya ellenére teljesen működőképesek - az egyszerűség előny, nem hátrány.

Akár a város utcáin masírozol, akár egy találkozóra futsz, ezek a rózsaszín naplopók eleganciát adnak, és minden lépésedet magabiztossá és stílusossá teszik. A Sweet Shoes választásával biztos lehet benne, hogy nem csak divatos, de kényelmes lábbelit választ, amely számos alkalomra szolgál majd.

  • Szín: rózsaszín
  • Sarok / platform magassága (cm): 3.0
  • Külső anyag: Műbőr
  • Talpbetét anyaga: Műbőr
  • Kapocs: csúszik tovább
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Az orr: Kerek
  • További jellemzők: hiánya
  • Sarok / platform magassága: 3.0

Köszönjük megjegyzését.

|