Kényelmes és nőies. Fedezze fel kedvenc lapos cipőmodelljeinket szoknyákhoz és ruhákhoz


Ebben a szezonban a kényelmes megoldásokra helyezzük a hangsúlyt! Szerencsére a kényelem kéz a kézben járhat egy stílusos végeredménnyel. Ha nem szeretne kompromisszumot kötni a kényelem vagy a nőies megjelenés terén, válasszon lapos cipőt szoknyához és ruhához. A lapos talpú cipők meleg és hideg napokon is működnek, így biztosítják, hogy lábai megérdemlik a kényelmet.

A kényelem kéz a kézben jár a stílusos dizájnnal

A szoknyák és ruhák időtállóak, és attól függően, hogy hogyan alakítod őket, meglepően extravagáns vagy klasszikus és sokoldalú fazon közül választhatsz. A megfelelően kiválasztott cipő ebben segít.

Ha kényelmes és stílusos megoldásokat keres egyszerre, válasszon lapos talpú cipőt. Nem kell a balerinákra korlátozódnia csak szoknyával és ruhával. Ismerkedjen meg a legdivatosabb lapos cipőmodellek listájával, amelyeket első látásra imádni fog, és ... vegye fel!

Időtlen klasszikus: balerinák szoknyákhoz és ruhákhoz

A legendás balerinákat 1956-ban tervezték, és azóta is nagy népszerűségnek örvendenek, a cipők között is kellmint a farmer a nadrágok között.

A klasszikus balerinák univerzálisak, és szinte erőfeszítés nélkül esztétikus végeredményt tesznek lehetővé. A minták és színek választéka olyan hatalmas, hogy biztosan minden alkalomra fog választani olyat, ami megfelel.

Ha az optikailag hosszabb lábak hatását szeretnéd elérni, válassz bézs balerinákat. A hegyes lábujjak mellett néhány centiméteres magasságot is megnövelhetsz.

Figyelem! A bézs balerinák csak csupasz lábra tökéletesek. Ha fekete harisnyanadrágot visel, semmi esetre se válasszon világos árnyalatú cipőt. Így lerövidíted az alakod és formátlannak látszol. Válasszon fekete cipőt fekete harisnyával, függetlenül attól, hogy balerina, naplopó vagy tornacipő.

Kedvenc válogatásunk:

Naplopók és oxfordok szoknyákhoz és ruhákhoz

Ha nem szereted a balerinákat, válassz naplopót vagy oxford cipőt. Ezeket a cipőket enyhén férfias szabás jellemzi, aminek köszönhetően tökéletes kontrasztot alkotnak a női ruhákkal és szoknyákkal, eredeti karaktert és szokatlan stílust kölcsönözve stilizációinak.

A naplopó és az oxford cipő egyaránt tökéletes irodai cipőhöz felszerelésez hideg időben. Ebben a szezonban a velúr modellek és a lakkcipők egyaránt divatosak. 

Kedvenceink a következők:

  • bézs, bőr papucscipő rojtos Marco Shoes
  • szürke, velúr cipő finom Dorothy kivágásokkal
  • fekete, fűzős oxford cipő áttört díszekkel Ortensja
  • fekete papucscipő valódi Marco Shoes bőrből készült rojtokkal

Cipők szoknyákhoz és ruhákhoz - sportos elegancia

Szoknya sportos kiadásban? Ez az idei szezon egyik legdivatosabb kombinációja! A légies szoknyák és a földig érő ruhák tökéletes összhangban állnak a kényelmes sportcipőkkel.

A tornacipő elég kényelmes cipő, ezért nehéz megválni tőlük. Szerencsére a sportos elegancia már több szezonban is divatos, és semmi sem utal arra, hogy változna.

Válaszd kedvenc stílusodban a tornacipőt, és kombináld egy nőies ruhával a divatos végeredményért. 

Íme a kedvenceink:

Papucs és szandál ünnepi stílusban

A forró napokon a légies szoknya minden nő öltözékének kötelező eleme. A minimalista bőrszandálok a legsokoldalúbbak és legpraktikusabbakkötelező darab a nyárra. Számtalan szín és stílus közül választhat olyat, ami tökéletesen kiegészíti megjelenését. Ne feledje, hogy az egyszerűség mindig megvédi magát! 

Ha azonban a kifinomultabb lábbeliket részesíti előnyben, válasszon divatos, feltűnő színeket és érdekfeszítő nyomatokat a papucsokon és szandálokon. A karikírozott végeredmény elkerülése érdekében tudatosan párosítsa őket monokróm ruhákkal és szoknyákkal. 

Ismerje meg eszményeinket:

Csizma hideg napokra és rossz időre

Az ablakon kívüli őszi gömbölyűségnek nem kell arra késztetnie, hogy feladja a ruhák és szoknyák viselését. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő színű harisnyanadrágot, felvenni egy meleg pulóvert a tetejére, és kiválasztani a megfelelő cipőt, amely melegen tart.

Hideg napokon vegyen fel csizmát. Klasszikus fekete és barna, vagy esetleg visszafogott bézs? A választás Öntől és az elérni kívánt hatástól függ. Kerülje azonban a csupasz lábú sötét cipőket. Így rövidebbnek tűnhetsz, és a sziluetted már nem lesz kedvező. Válassz fekete harisnyát és már kész is!

Néhány típusunk:

  • fekete csizma Holden
  • fehér csizma kontrasztos fűzőkkel és fekete Startrail talppal
  • fekete csizma hatékony sziklacsatokkal
  • Barna cowboy csizma 22M
  • bézs csizma Janine csúszkákkal

Biztosak vagyunk benne, hogy tanácsunkkal minden alkalomra és minden évszakra kiválasztja kedvenc lapos cipőmodelljét, amely tökéletesen kiegészíti a szoknyák és ruhák stílusát.