Merítsen ihletet! 7 modell diszkócipő, amelyek örömet okoznak Önnek


Inspirációt keresel egy disco stílushoz? Jó helyre jöttél! Egy helyen Önre gondolva összegyűjtöttük kedvenc cipőmodelljeinket, amelyek segítenek felejthetetlen benyomást kelteni. Eláruljuk, mivel kombinálhatod őket a WOW hatás eléréséhez! Eláruljuk titkainkat is, amelyektől egész éjszakán át táncolni fogsz.

A hajnalig tartó sikeres buli receptje

A bájos stílus, az isteni frizura és smink, a pezsgő humor és a jó társaság nem minden, amiért egy diszkós kirándulás sikeres lesz, és sokáig az emlékezetedben marad. Ahhoz, hogy hajnalig tudjon szabadon játszani, egy rendkívül fontos szempontra kell figyelnie - a cipőkre. 

Ezek biztosítják a kényelem érzését, ugyanakkor önbizalmat adnak, optikailag meghosszabbítva a lábakat. Csak néhány bevált trükköt kell használnia a WOW hatás eléréséhez.

Mielőtt bemutatnánk kedvenc diszkócipőinket, eláruljuk titkainkat, amelyeknek köszönhetően akár égig érő sarkú cipőben is végigtáncolhatod az éjszakát.

Hogyan lehet kibírni az egész bulit magassarkúban?

A magas csizma az egyik legnépszerűbb modell a diszkórajongók körében. Nem csoda! Az ilyen lábbelik csodákra képesek, hosszabbnak tűnnek a lábak, és az egész alak észrevehetően karcsúbbnak tűnik. 

Hogy ne kelljen buli közben levenned, ügyelj arra, hogy diszkócipőd minőségi anyagokból készüljön. Bár a műanyagok árát tekintve csábítóak lehetnek, nem alkalmazkodnak a lábad formájához, ami fájdalmat és kényelmetlenséget okozhat. 

Ha nem akarsz megküzdeni a tyúkszemekkel, gondosan válassza ki a cipő méretét. Még a legszebb modell is okozhat hólyagokat, ha túl szűk vagy túl laza az Ön számára. Cipőt érdemes délután vagy este felpróbálni. Ilyenkor egy hosszú nap után természetes megduzzad a lábad, ami a diszkóba is elkísér.

Szeretné elkerülni a dörzsölést? Sok híresség által használt népszerű trükk, hogy a sarka felhúzása előtt dezodorral permetezzük be a lábunkat. Ennek köszönhetően a lábad nem fog túlzottan izzadni, ami a cipő becsúszását és a bőr súrlódását eredményezi.

 

Bézs színű magas sarkú szandál

Most, hogy ismeri trükkjeinket, itt az ideje, hogy vessen egy pillantást a diszkócipők legérdekesebb modelljeire. Ha optikailag szeretné meghosszabbítani a lábát, válasszon bézs színű magas sarkú szandált.

választ velúr modell látványos szegecsekkel 7,5 cm magas sarkon vagy döntsön tovább kígyóbőr mintás szandál stabilabb, bár még magasabb (9 cm) sarokra. A boka körüli kényelmes rögzítés mindkét esetben megakadályozza, hogy a cipő elcsússzon játék közben, a kényelmes betét pedig gondoskodik arról, hogy a magasság ellenére ne érezze a láb fáradását.

Ha bézs színű lábbelit választ, a lehetőségek széles skálája áll rendelkezésére a többi stílus tekintetében. A világos ruhákat fenomenálisan kombinálják fényes cipőkkel. Válasszon egy rövid, tejszínes spanyol szoknyát, vagy válasszon egy bézs szoknyát, amely ökobőrből készült, és állítsa hozzá egy finoman a vállára omló fehér blúzhoz.

Fekete szandál

A bőrtónussal kontrasztos fekete szandálok a diszkóstílushoz is kiválóak. Felkeltették a figyelmünket gyönyörű Laura Messi szandál díszítőelemmel és a boka körüli rögzítővel. Az enyhén szélesített sarok maximális kényelmet biztosít a rendezvény ideje alatt. Kombináld őket egy klasszikus kis fekete ruhával, és egy szempillantás alatt teremts felejthetetlen hatást. 

Az eredeti megoldások kedvelőinek is kínálunk valamit. Velúr gladiátorok karcsú, 10,5 cm magas sarokkal az égig érő láb garancia. Az áttört felületnek és az érzéki fűzésnek köszönhetően senki sem fog elmenni melletted közömbösen. Viselje őket fekete ökobőr rövidnadrággal és fekete, testreszabott tüll blúzzal, enyhén áttetsző ujjakkal.

Csillogó tűk

A diszkó tökéletes hely a csillogáshoz. Tökéletes akcentusa lehet a stílusodnak brokát sarok a Marco Shoes-tólamelyek természetes marhabőrből készülnek. A további habszivacsokkal ellátott bőr bélés egész éjszaka kényelmesen gondoskodik Önről.

Viseld őket fehér szoknyával és fehér felsővel, amely felfedi egy kis hasat. Az összefüggő stílust a csillogó smink vagy az enyhén csillogó körmök biztosítják.

 

Csapok szegecsekkel vagy kristályokkal

Egy másik lehetőség a diszkó számára szegecses velúr sarkú. A szürke finom árnyalata finom alapot biztosít a teljes stilizáció létrehozásához. Kombinálja őket egy fukszia színű ruhával vagy szettel, kiszélesedő farmerrel és fekete köldökcsonkító felsővel. Ez a szürke kabát, és kész! 

Jobban szereted a nőies strasszokat, mint a pajkos szegecseket? Van valami, amit szeretni fog. Fekete pumpák csillámokkal a felsőrész hátulján ez kell egy diszkóba. A hosszú, hegyes orr magas, 9,5 cm-es sarokkal kombinálva fenomenális hatást garantál. Viseld egy ezüst csillogó ruhával, és kész.

Érezd jól magad!

Meggyőződésünk, hogy tanácsainknak köszönhetően a következő diszkó öltözékválasztása sem fog ébren lenni éjszaka, a bemutatott tippek pedig segítenek a hajnalig tartó táncban. Érezd jól magad!