Rojtos velúr naplopók 7122 Pink barna

A termék nem elérhető ;(

**Stílusos velúr cipők 7122 rózsaszín bojttal, barna színben – az elegancia találkozik a kényelemmel**

Ha a kifinomult stílus és a megkérdőjelezhetetlen kényelem tökéletes kombinációját keresi, akkor a 7122 Pink velúr mokaszin barna rojttal legyen kívánságlistája élén. Ezek a klasszikus cipők azoknak a nőknek, akik értékelik a klasszikus stílust és az alkalmi stílust, tökéletesen kiegészítik a stílusok széles skáláját - a lenge farmertől a formálisabb ruhákig.

A termék egy alternatív márkától származik, amely odafigyel az eredeti tartozékokra és eredeti megoldásokra. Az Eco velúr, amelyből a felső anyag készült, egyszerre tartós és környezetbarát. A velúr puhasága és húsossága biztosítja a kényelmet az egész napos használat során, a masszívan varrott lábujjak pedig a hosszú távú kopást és a mindennapi kopásállóságot garantálják.

A színes rojtok formájában megjelenő részlet egyedi karaktert ad a cipőnek, és könnyen kitűnhet a tömegből. Ezek a dekoratív díszítőelemek nemcsak varázst adnak, hanem finoman felélénkítik a klasszikus mokaszin dizájnt.

Valódi természetes bőrből készült belső talpbetét garantálja a kényelmet és a légáteresztő képességet a lábad számára. Biztosítják a megfelelő légáramlást és csökkentik a kellemetlen szagok kialakulásának kockázatát, ami különösen fontos a melegebb napokon.

Ezeknek a mokaszinoknak a megkülönböztető jellemzője a bebújós záródás, amely megkönnyíti a cipő fel- és levételét. A kiegészítő rögzítők vagy pántok hiánya azt jelenti, hogy ezek a cipők tökéletes választást jelentenek, ha gyorsan be kell csomagolnia és indulnia kell.

A finom, 1,5 centiméteres latex sarok optimális kompromisszum a lapos cipő és az alakot finoman emelő cipő között, miközben stabilitást és járási kényelmet biztosít.

Színét tekintve ezek a naplopók a barna és bézs meleg palettáját kínálják, amely tökéletesen illeszkedik a földes, természetes divatirányzathoz. A legtöbb színhez és mintához passzolnak a ruhatáradban, így számtalan lehetőséget kínálnak személyre szabott kombinációk létrehozására.

Összefoglalva, a 7122 Pink velúr bojt-cipők olyan cipők, amelyek a hagyományos megjelenést izgalmas, modern dizájnelemekkel ötvözik. Olyan nők számára készültek, akik a kényelmet és a praktikumot mindenekelőtt az eleganciában értékelik. Bármilyen alkalomról is legyen szó, ezek a naplopók sok évszakon keresztül a ruhatárad kedvenc kiegészítői lesznek.

  • Talpbetét anyaga: Természetes bőr
  • szex: Női cipő
  • Kapocs: csúszik tovább
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Az orr: Kerek
  • További jellemzők: rojt
  • Sarok / platform magassága (cm): 1.5
  • Külső anyag: Ökológiai zergebőr
  • Szín: barna, bézs
  • Sarok / platform magassága: 1.5

Köszönjük megjegyzését.

|