Slipon rejtett éken 3161 fekete

A termék nem elérhető ;(

Slipon rejtett ékkel 3161 fekete - a stílus és a kényelem tökéletes kombinációja

Azoknak a nőknek, akik a mindennapi kényelmet az elegancia finomságával szeretnék ötvözni, a 3161 fekete slipon rejtett ékkel a tökéletes ajánlat. Ezek a rendkívül stílusos fekete tornacipők tökéletes választás hétköznapi és enyhén sportos stílushoz egyaránt.

A cipő konstrukcióját a részletekre való rendkívüli odafigyeléssel tervezték. A 4,5 cm magas rejtett ék nemcsak vizuálisan meghosszabbítja alakját, hanem felbecsülhetetlen értékű kényelmet biztosít séta közben - a kényelem és az elegancia tökéletes egyensúlyának titka!

A felső puha ökológiai bőrből készült, amely garantálja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. Az anyag puhasága a nap hosszától függetlenül hihetetlen kényelemérzetet jelent a lábak számára. A cipő belseje légáteresztő anyaggal van bélelve, amely biztosítja a levegő keringését és megakadályozza a láb túlzott izzadását.

Ezeknek a rövidnadrágoknak a modern dizájnját az oldalán található finom, de funkcionális cipzár hangsúlyozza, amely karaktert ad és megkönnyíti a felhelyezésüket. Minta nélkül, univerzális fekete színben ezek a tornacipők szinte minden gardróbba passzolnak, minimalista karakterükkel pedig könnyen kombinálható vele sokféle ruha.

Annak ellenére, hogy a gyártó egy kevésbé ismert márka, ez a modell minőségében nem rosszabb, mint a neves cégek. A "Ballerina" kategória ebben az esetben kissé megtévesztő lehet, mert a cipőzsargonban a slipon elsősorban a sportolási kényelemhez kapcsolódik. Ezek időtlen cipők, amelyek sok évszakon át kitartanak.

Összefoglalva: a rejtett ékkel ellátott slipon 3161 fekete minden divatrajongó kötelező darabja, aki értékeli az eredeti stílus és a mindennapi kényelem kombinációját. Függetlenül attól, hogy sétálni megyünk, barátokkal találkozunk vagy gyorsan vásárolunk – ezek a cipők minden alkalomra tökéletesek lesznek. Élvezze a mindennapi kényelmet a stílus feláldozása nélkül!

  • Domináns minta: minta nélkül
  • További jellemzők: hiánya
  • Szín: fekete

Köszönjük megjegyzését.

|