Slipon rejtett éken 3161 ezüst szürke

A termék nem elérhető ;(

"Slipon rejtett ékkel 3161 ezüstszürke – A kényelem találkozik a stílussal"

Képzeljen el olyan cipőket, amelyek éppoly kényelmesek, mint stílusosak, diszkrét magasságot és finom eleganciát kínáló cipőket – ez a slipon rejtett ékkel, 3161 ezüstszürke. Tökéletes azoknak a nőknek, akik szeretik a lezser stílus és az elegancia kombinációját, ezek a magas talpú slipon tornacipők egy titkot rejtenek – a rejtett 4,5 cm-es sarok gyengéden megemeli a sziluettet, és a lapos modelleknél páratlan kényelmet biztosít.

A puha, kiváló minőségű ökológiai bőrből kézzel készített sliponok a modern, trendtudatos nők igényeire adnak választ. A masszív, de rugalmas anyag minden lépésnél garantálja a légáteresztést és a kényelmet, az elegáns ezüst tónusú szürke szín pedig városi karaktert kölcsönöz, és a legtöbb stílushoz passzol.

A puha anyagból készült belső felületnek köszönhetően a rejtett ékslipon 3161 kellemes viselet egész nap, függetlenül attól, hogy sok órát tölt a lábán, vagy gyorsan eljut A pontból B pontba. A funkcionális, dekoratív cipzár nem csak az oldalt díszíti. a cipőt, hanem megkönnyíti a cipő fel- és levételét is.

A márka tervezői, akik ezek mögött a slip-onok mögött állnak, megértik, hogy a mai nők a dizájn és a funkcionalitás ötvözésére összpontosítanak. Ez az oka annak, hogy ez a modell a balett lakások szegmensében található, de mindenképpen kiemelkedik a hagyományos lapos modellek közül. Minta nélkül, minimalista megközelítéssel ezek a papucsok sokféle stílushoz passzolnak, a hétköznapi farmerektől a ruhákig és szoknyákig.

Ha olyan cipőt keresel, amely napszaktól és alkalomtól függetlenül kiegészíti ruhatárát, a 3161 ezüstszürke, rejtett ékkel ellátott slipon tökéletes választás. Elegancia erőfeszítés nélkül, funkcionalitás kompromisszumok nélkül – ezek a szlogenek, amelyek valósággá válnak, amikor ez az egyedülálló modell megjelenik a ruhatárában.

  • Szín: szürke
  • Domináns minta: minta nélkül
  • További jellemzők: hiánya

Köszönjük megjegyzését.

|