Pasztell naplopók lordsy 7111 sárga

A termék nem elérhető ;(

A kényelem és a kifinomult stílus kombinációját értékelő nők tavaszi és nyári lábbelijei között egyedülálló helyet foglalnak el a pasztell Lordsy 7111 sárga mokaszinok, amelyek kifejező sárga árnyalatúak. A klasszikusnak ezt a színes interpretációját minden nőnek ajánljuk, aki egy kis frissességet és eredetiséget szeretne adni stílusának.

Ezeket a formás női lordszabású mokaszinokat elsősorban kiváló kidolgozásuk jellemzi. Az ökológiai velúr külső anyagként való használata nem csak esztétikai, hanem praktikus választás is – ez az anyag számos felhasználási körülménynek ellenáll, könnyen tisztítható és ápolható. Ennek a modellnek a megkülönböztető jegyei a stílusosan lakkozott anyaggal díszített lábujjak, amelyek eleganciát és kifinomultságot kölcsönöznek a lábbelinek. A cipő elején diszkréten felvitt apró díszítés hangsúlyozza a cipő egyedi karakterét.

A Lordsy 7111 sárga mokaszinok előnye a viselési kényelmet biztosító kialakítás - a természetes bőrből készült belső betét garantálja a légáteresztő képességet és a láb kényelmét, még hosszú távú használat esetén is. Ráadásul ezek a mokaszinok felcsúsztathatóak, ami kétségtelenül növeli kényelmüket és funkcionalitásukat. A felesleges rögzítők vagy nyakkendők hiánya miatt ez a modell tökéletes azoknak a nőknek, akik értékelik a gyorsaságot és a könnyű öltözködést.

A mokaszinok alacsony, egy centiméteres sarokkal rendelkeznek, amely biztosítja a stabilitást és a megfelelő párnázást, ugyanakkor rendkívül diszkrét. Az egészet egy kerek orr egészíti ki, amely klasszikus megjelenést kölcsönöz a cipőknek.

Azt is hangsúlyozni kell, hogy a lakkozott elemek dinamikát és modernitást kölcsönöznek a modellnek, miközben megőrzik a finom egyensúlyt a cipő többi részével. A pasztellsárga olyan karaktert kölcsönöz a lábbelinek, amely könnyen felkelti a figyelmet és energiát ad minden stílushoz.

Az "Inna Marka" gyártó így tudatos választást tesz lehetővé azoknak a nőknek, akik eredeti lábbelit keresnek megfizethető áron. Univerzális kialakításuknak köszönhetően a Lords 7111 sárga mokaszinok nagyszerűen kiegészítik ruhatárát – a mindennapi ruháktól az elegánsabb alkalmakig.

Összefoglalva, a pasztell Lordsy 7111 sárga naplopók nemcsak kényelmes és funkcionális lábbelik a meleg napokra, hanem kifejező akcentusai sok női ruhának, amelyek minden bizonnyal önbizalmat és pozitív hozzáállást adnak minden nőnek, aki úgy dönt, hogy megvásárolja őket.

  • Szín: sárga
  • Talpbetét anyaga: Természetes bőr
  • szex: Női cipő
  • Kapocs: csúszik tovább
  • További jellemzők: lakkozva
  • Sarok / platform magassága (cm): 1.0
  • Külső anyag: Ökológiai zergebőr
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Az orr: Kerek
  • Sarok / platform magassága: 1.0

Köszönjük megjegyzését.

|