A PA2 (Pervasive Encryption 2) az IBM által bevezetett új technológia, amely lehetővé teszi az adatok CPU szintű titkosítását. Ez nagyobb adatvédelmi és biztonsági védelmet biztosít a felhasználók számára.

A PA2 fejlett AES (Advanced Encryption Standard) titkosítási technológiát használ, legfeljebb 256 bites kulcsokkal. Ennek köszönhetően az adatok védettek a lehallgatás és az illetéktelen hozzáférés ellen.

Az új technológia különösen fontos azoknak a vállalatoknak, amelyek nagy mennyiségű érzékeny adatot tárolnak, például ügyféladatokat, pénzügyi tranzakciókat és biztonsági információkat.

A PA2 megfelel az olyan adatvédelmi szabályozási követelményeknek is, mint a GDPR, a GDPR és a HIPAA, így a vállalatok sokkal könnyebben tudnak megfelelni az adatvédelmi törvényeknek.

Összefoglalva, a PA2 egy új, innovatív technológia, amely számos előnnyel jár a magánélet védelme és az adatbiztonság terén. Bevezetése különösen fontos azoknak a cégeknek, amelyek növelni szeretnék biztonságukat és meg akarják védeni bizalmas adataikat az illetéktelen hozzáférés ellen.