Magasszárú gyerek cipők Y1312 Navy Blue sötétkék

A termék nem elérhető ;(

A tornacipők évek óta vitathatatlan klasszikusnak számítanak a gyerekcipők között, az Y1312 magasszárú, sötétkék színű cipők pedig a klasszikus stílust modern megoldásokkal ötvöző választás. A független márka Y1312 modelljei olyan cipők, amelyek masszív kidolgozásuknak és univerzális esztétikájuknak köszönhetően kitűnnek mások közül, így fiúk és lányok számára egyaránt tökéletesek.

Ezek a tornacipők uniszex jellege az, ami egyedülálló választássá teszi azokat a szülők számára, akik gyermekeik különböző stílusához illő lábbelit keresnek. A cipők sötétkék vagy sötétkék színe révén a legtöbb gyerekgardróbhoz passzolnak, így könnyebben összeállíthatók a mindennapi ruhák.

A tartós anyagból készült cipők kényelmes illeszkedést biztosítanak a gyermekek lábához. A cipő elején található speciális megerősítés olyan funkció, amely nyugalmat ad a szülőknek, tudván, hogy a kis lábuk megfelelően védve van játék közben.

Az Y1312 magas tornacipők további előnye a merev saroktartó, amely további tartást biztosít a bokának, és így hozzájárul a láb stabilizálásához. Ez rendkívül fontos azoknak a gyerekeknek, akik folyamatosan mozognak, futnak, ugrálnak és felfedezik a világot.

Az Y1312 modell cipzárral van ellátva, mely egyszerre divatos és rendkívül praktikus elem. Lehetővé teszik a cipők gyors és egyszerű fel- és levételét, ami egyértelmű előny, különösen a kisebb gyerekek számára, akik még nem sajátították el a cipőfűző művészetét.

A független márka gyártója gondoskodott arról, hogy ezek a cipők ne csak stílusosak legyenek, hanem tartósak és funkcionálisak is. Ez nemcsak vizuálisan teszi vonzóvá, hanem minőségi és használati szempontból is megfelel a szülők és a gyerekek igényeinek.

Kialakításuknak és univerzális színüknek köszönhetően az Y1312 tornacipők minden gyermek számára nagyszerű választást jelentenek, függetlenül az egyéni preferenciáktól, és tökéletesek lesznek iskolai és iskolán kívüli kalandokhoz is. Akár a játszótéren, akár az iskolában töltik az idejüket gyermekei, ezek a cipők kényelmesek, stílusosak és biztonságosak lesznek.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: haditengerészet
  • Csatlakozó típusa: Csúszkák
  • szex: A fiúk Kislányok

Köszönjük megjegyzését.

|