Kiknek alkalmasak a muskétások és melyik modellt válasszuk? Keresse meg a választ a gyakran ismételt kérdésekre


Ősszel és télen sok nő a testőrt választja. Ez a térd fölé érő csizma rendkívüli akcentust adhat bármilyen stílushoz. Érdekel, hogy viseljen-e testőrt az Ön korában? Vagy esetleg szeretnél bevált trükköket elsajátítani, amelyektől mindig karcsú és formás leszel? Jó helyen jársz!

Mik azok a muskétások?

A térd feletti csizma egy hideg időszakra való cipő, amelyet sok nő szívesen választ ősszel és télen. A legalább térd alá érő hosszú felsőknek köszönhetően a muskétások ilyenkor biztosítják a kellő meleget.

A testőrcsizmák kidolgozása eltérő lehet. Különféle anyagokból készülhetnek. A legnépszerűbbek a természetes és ökológiai bőrből és velúrból készült modellek. Szintetikus anyagok, például latex vagy vinil is használhatók ezek előállításához. Ezeket azonban vulgárisabbnak tartják, és határozottan ritkábban választják.

A testőr csizma cipzáros vagy felhúzható. Az első esetben a felhelyezésük sokkal könnyebb feladat. Ezenkívül vannak lapos sarkú, platform, tűsarkú vagy oszlopos modellek.

Kiknek alkalmasak a muskétások és mit viseljenek?

Érdekel, hogy viseljen-e testőrt az Ön korában? A válasz erre a kérdésre egyszerű: természetesen az! A térd feletti csizmát nem tartják fenn egyetlen korosztály számára sem, és minden nő hordhatja, aki szeretné. Azt javasoljuk, hogy ki fog a legjobban kinézni bennük.

A térd feletti csizmák a kiegyensúlyozott arányokkal rendelkező nők sivára. A vékony, viszonylag hosszú lábak mindig nagyszerűen fognak kinézni bennük. Ha a tiéd egy kicsit rövidebb és nehezebb, akkor nem kell lemondanod róluk! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő cipőhosszt és jól formázni. 

Válasszon egy olyan modellt, amely közvetlenül a térd felett van, és egy olyan ruhát vagy szoknyát, amely elég rövid ahhoz, hogy a láb egy része látható legyen. Mindössze annyit kell tennie, hogy felfed egy-két centimétert a bőrből, és elkerüli a túlnyomó hatást. Látod, milyen egyszerű? Ha szeretsz előkelően kinézni, és szeretnéd, hogy a stílus megfeleljen például az irodának, állíts fel egy rövid garbó szoknyát hosszú ujjúhoz vagy magasra gombolt inget. 

A térdcsizmát nem csak szoknyához, ruhához, hanem nadrághoz vagy leggingshez is hordhatod. Válasszon testhez simuló modelleket, és párosítsa őket inggel, pulóverrel vagy felsővel, valamint egy divatos blézerrel. Így éred el a WOW hatást! 

Ha térdcsizmát visel, alkalmazza az egyensúly elvét. Jól néznek ki szűk modellekkel túlméretes„ezek a ruhadarabok, és jobban illeszkednek a lazábbakhoz.

Kihívást jelentenek a muskétások?

A térd feletti csizma nem provokatív lábbeli, amelyet csak a könnyed erkölcsű hölgyeknek tartanak fenn. Valóban, a múltban a térdmagas csizmát a prostituáltakkal társították. Az extrém magas és hosszú latex csizmák már a 60-as években jellemzővé váltak, de a jelenleg kapható modellek annyira visszafogottak, hogy nem tűnnek vulgárisnak.

Ha azt szeretné, hogy ne tűnjön olyan csábítónak, mint Julia Roberts a Pretty Womanben, válasszon egy lapos sarkú vagy alacsony szárú velúr modellt. Állítsd fel leggingssel vagy típusú nadrággal szűk farmer és kedvenc, túlméretes– azzal a pulóverrel.

Miért érdemes muskétásokat venni?

A kifutón a testőrcsizmák 2001-ben jelentek meg, amikor Roberto Cavalli olasz divattervező nagyszabásúan használta őket őszi kollekciójában. Ez olyan világhírű tervezőket ihletett meg, mint Karl Lagerfeld, Burberry és Louis Vuitton.

A muskétások azóta is sok, a legújabb trendekkel tisztában lévő nő szívét hódították meg, és évről évre egyre több rajongót szereznek. Ez senkit sem lephet meg. Rengeteg okot ismerünk, hogy miért érdemes ezeket megvenni. 

A térd feletti csizmák a modern elemeket ötvöző ikonikus lábbelivé váltak tervezésmegbecsült klasszikussal. A térdcsizmák évek óta divatosak, és semmi sem utal arra, hogy ez változni fog.

A combig érő csizma kétségtelenül szexuális vonzerőt kölcsönöz minden stílusnak. A visszafogott, minimalista modellek annyira praktikusak, hogy szinte mindenhez passzolnak, a kifinomultabbakhoz pedig érdekes akcentusa az egésznek felszerelés.

A muskétások másik előnye, hogy - megfelelően beállítva - kiegyensúlyozzák az alak arányait, és túlzottan hosszúnak tűnnek a lábak. Ellenőrizze, hogy mely modelleket válassza a hatás eléréséhez.

Mely testőrmodellek hosszabbítják meg vizuálisan a lábakat?

Ha szeretnéd, hogy lábaid hosszabbak és formásabbak legyenek, válassz egy sarkú vagy kényelmesebb támaszú modellt. Árnyékolt térdig érő csizma meztelen Tökéletesek a nyitott lábakhoz, a feketék pedig - fekete, vékony harisnyákhoz vagy leggingsekhez ebben a színben.

Ha alacsony nő vagy, kerüld a nagyon hosszú testőröket. A combközép fölé nyúlók optikailag rövidebbé tehetik az alakot. Válasszon olyan modelleket, amelyek közvetlenül a térd felett végződnek.

Vannak kövér borjaid? Válasszon elasztikus betéttel és viszonylag széles felsőrésszel ellátott, felbújós csizmát. Így elkerülheti a csúnya ráncokat, és esztétikus lesz néz

Tudod, a testőröknek nem kell dacosnak és vulgárisnak tűnniük. A legjobb az egészben, hogy nincs korlátozás a viselésre. Elég, ha kiválasztod a megfelelő párost, és máris élvezheted a nagyszerű végeredményt.