Gyermek meleg hócipő bundával fülekkel Pink Gold Bunny 20218-1H / 2H rózsaszín aranysárga

A termék nem elérhető ;(

Melegség és stílus egyben, lehetséges? Természetesen! Tekintse meg az új hócsizmát gyerekeknek - Szőrrel szigetelt, füles gyerek hócsizma "Pink Gold Bunny" 20218-1H/2H arany színben. Amikor a kinti hőmérséklet csökken, és gyermekeinknek továbbra is szükségük van a szabadságra, hogy a hóban játsszanak, vagy sétáljanak a hideg napokon, ezek a cipők a legjobb barátaikká válnak.

Ez a bájos, főleg lányoknak szánt hócsizma még a legfagyosabb napokon is kényelmet biztosít. A részletekre odafigyeléssel készült és merev sarokkal ellátott lábbelik, amelyek megfelelő tartást garantálnak a gyermek lábának.

Nemcsak praktikum, hanem elragadó megjelenésük miatt is értékelni fogja őket. Az élénk rózsaszín színek az arany árnyalattal kombinálva túlvilági hatást keltenek, amit a minden lépésnél csillámló flitter is hangsúlyoz. Természetesen egy vicces részletről sem feledkezhettünk meg - puha fülek a cipő tetején, amelyek minden kicsi embert remek hangulatba hoznak, és minden bizonnyal sok örömet varázsolnak a gyermek szívébe.

A hócsizma szerkezetét a kényelem és a melegség szem előtt tartásával tervezték. Az ökoszőrme nemcsak szépen illeszkedik a dizájnhoz, hanem tökéletesen szigeteli is a lábakat, biztosítva, hogy mindig az optimális hőmérsékleten legyenek. Fontos, hogy a rögzítés típusát kifejezetten úgy választották ki, hogy a cipők fel- és levételét még a legnagyobb gazemberek számára is megkönnyítse.

A termék eredeti csomagolásban, a termék tömegére vonatkozó információkkal együtt, a szállítást és tárolást megkönnyítő 0,6 kg-os egységcsomaggal együtt kapható. Ideális választás azoknak a szülőknek, akik minőségi hócsizmát keresnek gyermekeiknek – olyan cipőket, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem minden biztonsági és kényelmi követelménynek is megfelelnek.

Tehát ne várja meg az első havat, hogy olyan lábbelivel láthassa el kis hercegnőjét, amely nemcsak szép, de praktikus is lesz. Válassza a "Pink Gold Bunny" 20218-1H/2H füles gyerekcipőt, és tegye melegséggel, örömmel és stílusos kalandokkal tele a téli napokat.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Gyártó kód: BM101174
  • Szín: rózsaszín aranysárga
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Egy másik
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.6

Köszönjük megjegyzését.

|