Gyermek hócsizma szőrmével, sötétszürke Aurora 20228-1B / 2B

A termék nem elérhető ;(

Sötétszürke Aurora 20228-1B/2B szőrmével szigetelt gyerek hócsizma – melegség és stílus a kis lábaknak

A fagyos napok közeledtével kulcsfontosságú, hogy biztosítsuk a gyermekek lábának kényelmét és védelmét az alacsony hőmérsékletekkel szemben. A legfiatalabbakat szem előtt tartva megalkottuk a sötétszürke Aurora 20228-1B/2B gyermek szőrmeszigetelt hócsizmát – tökéletes lábbelit lányoknak, amely lehetővé teszi számukra, hogy szabadon játsszanak a hóban és hosszú sétákat tegyenek a hideg napokon.

Ezt az elegáns, sötétszürke hócsizmát azoknak a kis trendalakítóknak tervezték, akik értékelik a divatos megjelenést a viselési kényelemmel kombinálva. A cipő külső oldalán található vonzó flitter egyedi karaktert ad, és kiemeli a lábbelit a többi gyerekmodell közül.

Egy másik márka által gyártott lábbelik a lányoknak szólnak, a gyerek hócsizma kategóriában. A sorozat minden terméke gondosan kidolgozott, és olyan anyagokat használ, amelyek biztosítják a gyermekek kényelmét és biztonságát.

Ezek a hócsizmák merev sarokkal vannak felszerelve, amely alapvető eleme a gyermekek lábának megfelelő formázásának és a szükséges támasztéknak a tevékenység során. A modellben használt kapcsot úgy tervezték, hogy megkönnyítse a cipők fel- és levételét, miközben megőrzi azok esztétikáját és funkcionalitását.

A hőkomfortról kiváló minőségű ökoszőrme gondoskodik, amely felmelegíti a cipő belsejét. Ideális megoldás azoknak a szülőknek, akik azt szeretnék, hogy gyermekük ne fázzon még akkor sem, ha sokáig játszik a hóban.

A hócsizmát az eredeti csomagolásban szállítjuk, ami megerősíti eredetiségüket és további védőelemet is biztosít. A termék súlya csomagolással együtt mindössze 0,6 kg, ami megkönnyíti a tárolást és a szállítást.

Javasoljuk, hogy tekintse meg gyermekcipőink teljes kínálatát, ahol számos modellt talál, amelyeket a fiatal felhasználók különféle igényeinek és preferenciáinak figyelembevételével terveztek. Válassza az Aurora 20228-1B/2B sötétszürke szőrmeszigetelésű gyermek hócsizmát, hogy meleget és stílust biztosítson gyermekének a téli szezonban.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Gyártó kód: BM101173
  • Szín: szürke
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Egy másik
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.6

Köszönjük megjegyzését.

|