Főszereplők: cowgirls. Keresse meg a választ a gyakran ismételt kérdésekre


A Cowboy csizma univerzális cipő neki és neki, amely nagyszerű alapot teremt az eredeti stilizációk létrehozásához. Ha olyan ruhát választasz, amelynek főszereplője cowboycsizma, akkor nem kell a klasszikus farmerekre korlátozódnod. Megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket, és javasoljuk, hogy mely ruhadarabok tűnnek istenien ezzel a stílusos lábbelivel!

Miért érdemes cowboycsizmát venni és mivel hordjuk?

A vadnyugat által ihletett stílus már évek óta divatos, és semmi jel nem utal arra, hogy változni fog. A tartós, stílusos cowboy csizmát a nők és a férfiak egyaránt szeretik.

Érdekes módon a cowboy csizma mindig is gyakorlati feladatot teljesített. Megengedték a cowboyoknak, hogy kényelmesen lovagolhassák hosszabb ideig. Mindez egy speciális saroknak köszönhető, amely megakadályozta, hogy a láb kiessen a kengyelből. 

Ezeket a cipőket az amerikai cowboyok nemcsak lovaglásra, hanem a farmon végzett munkára is használták, biztosítva számukra a szükséges kényelmet. Az 1980-as években a western és a country zene szárnyalásával a cowboycsizma már nem csak munkacipő, hanem a divat és a funkcionalitás szinonimája.

Kíváncsi vagy, miért érdemes megvenned őket? A speciálisan kialakított saroknak köszönhetően a láb sarka enyhén megemelkedik, ami jelentősen csökkenti a terhelést. Sőt, ha megfelelően használja és gondozza őket, ezek a cipők hosszú évekig szolgálják majd Önt. A jól illeszkedő sarok néhány centiméteres magasságot is ad. Mondanunk sem kell, hogy milyen stílusos cowboycsizmák néznek ki a kifinomult stílussal kombinálva! 

A Cowboy csizma szinte legendás lábbeli, amely számos alkalomra használható. Nem csak mindennapi stílushoz, hanem zenei fesztiválokon is viselheted. Tökéletesen harmonizálnak nadrágokkal, szoknyákkal és ruhákkal.

Melyik nadrág illik jól a cowboycsizmához?

A Cowboy csizma annyira univerzális lábbeli, hogy szinte bármilyen nadrághoz könnyedén illesztheted. Jól passzolnak farmerhez, leggingshez, sőt kordbársonyhoz is.

Ezek együtt fenomenálisan néznek ki bokavédő. Az lesz a legjobb, ha semleges, visszafogott színű leggingsekkel párosítja őket, például fekete vagy sötétbarna. A rugalmas derékpánt segít, hogy ezt a ruhadarabot az alakodhoz igazítsd, a darázsderék illúzióját keltve, és kiegyensúlyozza a testarányokat. A klasszikus leggingseket sikeresen helyettesíthetjük jeggingekkel, azaz gumiszalaggal ellátott elasztikus farmerekkel. 

A bikaszem is divatos lesz csövek. Nadrág típus szűk farmerA leggingshez és a jegginghez hasonlóan könnyen bebújtatható a cowboycsizma alá, harmonikus végeredményt alkotva, optikailag meghosszabbítva a lábakat. Hogy divatos legyen néz, válasszon fehér csöveket, és párosítsa őket világosbarna vagy bézs kiegészítőkkel.

A szűkülő szárú nadrágok mellett ez is remek megoldás lesz egyenes szárú farmer világos vagy sötét árnyalatban. Ebben az esetben felveheti a cowboy nadrágot, és megjelenítheti ezt az eredeti cipőt a farmer hátterében.

A klasszikus cowboy csizma is tökéletesen illeszkedik kordbársonyok őszi színekben. Válaszd a barna, bordó vagy sötétlila színeket, és párosítsd egy hozzáillő felsővel. Egy hűvösebb napon katanát vagy kockás flanel inget viselhet a tetején.

Ha a fesztiválra mész, kombinálhatod a cowboy csizmát a farmerrel rövidnadrág. Klasszikus, nadrágba bújtatott pólóval. Fonja be a haját gondatlan copfba, és viseljen stílusos kalapot a fején. Így felkészülten biztosan jól fogja érezni magát kedvenc country zenekarának koncertjén.

Melyik kabát illik cowboy csizmához?

Tökéletes felsőruházatot keresel, amely a cowboy csizmához is használható? Az első számú kétségtelenül a katana. Ez a kabát a lezser amerikai stílust tükrözi. 

Sikeresen kombinálhatja a cowboy csizmát egy kockás flanel kabáttal, amely belső szigeteléssel rendelkezik. Ez a kombináció a borongós őszi és téli napokon is működni fog.

Ha szeretsz játszani a divattal, hordhatsz cowboycsizmát elegáns kabáttal vagy bézs színű trench-kabáttal. Stílusosítsd őket vékony, magas derekú farmernadrággal és a nadrágba bújtatott fehér felsővel. Ne felejtse el a barna bőrövet, nagy csattal. Így megkapod a WOW hatást!

Milyen ruhák és szoknyák illenek jól a cowboycsizmához?

Ha cowboy csizmát viselsz, nem kell a nadrágra korlátozódnod! Ez a lábbeli olyan sokoldalú, hogy remekül mutat szoknyákkal és ruhákkal, és a melegebb napokon is beválik. 

A nyilvánvaló anyag, amely jól illik ezekhez a cipőkhöz, a farmer. Válassz egy rövid farmerszoknyát, viselj kockás inget, és kösd díszes csomóba a köldök fölé.

Cowboy csizmát is viselhet pamutruhákhoz. Válassza ki kedvenc színét és hosszát, és élvezze a tökéletes stílust bármilyen alkalomtól függetlenül.

Rendkívül divatos kombináció ezeknek a cipőknek a légies, rakott szoknyával vagy ruhával való kombinációja. Felvehetsz egy őszi színekben pompázó kabátot.

Melyik kézitáska illik a cowboy csizmához?

A cowboy csizmák táskájának kiválasztásakor kövesse a minimalizmus elvét. Ezek a cipők annyira eredetiek, hogy nem érdemes versenyt teremteni díszes kiegészítők formájában. Válassz egy klasszikus bőr kézitáskát hozzáillő árnyalatban, és alkosd meg a tökéletes megjelenést.

Amint látja, a cowboy-stílus nagyon egyszerű, és nehéz hibázni. Az ilyen cipőkben nemcsak divatosnak tűnsz majd, de igazán kényelmesen is fogod érezni magad. Minden alkalommal, amikor meg akarja fűszerezni alapvető ruhát, nyúlj a cowboy csizmáért. Így pillanatok alatt tökéletes végeredményt kapsz!