Főszerepben: sallangos ruha. Ellenőrizze, hogy milyen cipőt vegyen fel vele


A fodros ruhák visszatértek a szalonokba. Ezek az ikonikus textilremekek, bár 2000-ben élték át pillanatukat, ismét belopták a hírességek, divatszett és hétköznapi lányok szívét szerte a világon. Akár finomabb, akár huncutabb befejezést részesít előnyben az öltözékeden, mi segítünk cipőit ezekhez a gyönyörű ruhákhoz illeszteni. Kezdjük!

Vissza a szalonokhoz

A 2000-es években biztosan nem volt hiány sallangból a ruhatáradban. Az ezzel a bájos kivitelű ruhák, szoknyák és blúzok nemcsak a kifutókon, hanem az utcákon is uralkodtak. Több mint 20 év után a divat bejárta a kört, és a fodros ruhák visszatértek a szalonokba. 

Ha készen áll arra, hogy visszatérjen a gyökerekhez, győződjön meg arról, hogy egy ilyen ruha visszakerül a kollekciójába, és viselje úgy, ahogyan a legjobban szereti - lányos stílusban vagy fergeteges karmokkal. Eláruljuk, melyik cipő passzol a különböző stílusokhoz egy fodros ruhával a főszerepben. Kész? Kezdjük!

Hogyan készítsünk sallangos ruhát?

A fodros ruhák a legtöbb esetben finom, lefolyó anyagokból készülnek, amelyek tökéletesen tükrözik ezt a témát. Ha törődik a visszafogott hatás, a kiegészítők kiválasztásakor ügyeljen a minimalizmusra. Ne feledje, hogy ne terhelje túl a stílust feltűnő kiegészítőkkel. Kerülje a felesleges ékszereket és kütyüket, amelyektől az elegáns hatás helyett kissé gyerekesnek tűnhet. 

Amikor cipőt választ egy ilyen ruhához, kövesse tanácsunkat. Mint mindig, stylistjaink gondoskodnak arról, hogy finoman hangsúlyozzák az Ön stílusának vezérmotívumát, anélkül, hogy karikírozott eredményt kapnának. Ebben az útmutatóban mindent megtalál erről (és még sok másról). Dolgozni!

Milyen alkalmakra alkalmas egy fodros ruha?

A fodros ruha minden táncos tökéletes tulajdonsága. Ha olyan buliba mész, ahol hangos zene szól, akkor vegyél fel egy olyan ruhát, ami kiemeli a táncmozdulataidat, és a figyelem középpontjába kerül! 

A legjobb az egészben, hogy a fodros ruhák nem csak bulikra valók. Sikeresen viselheti őket randevúkon, de akár mindennap, egyéni stílusában. Kövesse szakértőink tippjeit az elegáns hatás érdekében, bármilyen terve is legyen.

Finom bulikra

A fodrok nagyszerű benyomást keltenek, különösen tánc közben. Az ilyen stílusú ruhák által kínált mélységek és dimenziók sokasága arra készteti a finom hajlításokat, hogy a csípőd ritmusára lendülnek, te pedig lebilincselőnek látszol, miközben felhívod mások figyelmét.

Ha szereted ezt a hatást, válassz egy sallangos ruhát, ha buliba mész. Mindegy, hogy baráti esküvőről, testvér kerek születésnapjáról, vagy baráti táncestről van szó - egy dologban biztos lehetsz - egy ilyen ruhában eléred a WOW hatást!

Párosítsd kényelmes magassarkúval, amely kiemeli mozdulatait, és kiemeli ízérzékét. Választhat bézs színű magassarkút vagy szandált, amelyeknek köszönhetően a lábak illúzióját keltheti az ég felé, és kiemeli a barnaságot. A többi visszafogott szín is telitalálat lesz. A bézs szín mellett válasszon púderrózsaszín és finom barna szín közül. 

De ne félj a szemet gyönyörködtető nyomatoktól és az élénk színektől! Legyen egy kicsit őrült, és állítson szembe egy finom, fodros ruhát élénk árnyalatú cipőkkel. Kerülje a sötét harisnya viselését, amely elvonhatja a figyelmet a finom sallangokról.

Kényelmes minden nap

Nem csak a bulik és rendezvények az egyetlen alkalom, amikor a fodros ruhában tündökölhetsz. Sikeresen kezelheti a mindennapi stílus alapjaként, kombinálva divatos katanával és fehér tornacipővel a platformon. Ha nem szereted a sportot utcai öltözék' új kiadás, párosítsa ezt a ruhát balettcipővel vagy naplopóval. Dobj egy fényes pulóvert a válladra, és fond lányos copfba a hajad. 

Egy meleg napon fodros ruhájához bőr papucsot illeszthet. Válassz lapos talpú vagy kényelmes éksarkú modellt, és párosítsd hozzá egy szövött kézitáskával. Ne felejtsd el a naptejet és a sapkát!

Az irodába is beválik a sallangos réteges ruha. Kombináld semleges színű kabáttal és világos cipővel, melyben könnyedén megfelelsz a munkahelyeden rád váró kihívásoknak.

Szórakozás egy randevúra

Agresszívabb befejezést szeretne? A finom, sallangos ruha hatékonyan kontraszt a kissé feszült, katonás stílusú csizmákkal. Párosítsa ezt a megjelenést egy bőr ramones kabáttal, kösse be a haját egy alacsony Hailey Bieber kontyba, és adjon hozzá kerek arany fülbevalót. Egy napsütéses napon ne feledkezzen meg a stílusos napszemüvegről!

Élvezze a divatot a saját stílusában

Látod, egy fodros ruhát többféleképpen lehet megformázni terveitől és preferenciáitól függően. Ez a puha, folyó anyag tökéletes alapot teremt a formázáshoz számos alkalomra.

Viselheted romantikus stílusban, kombinálva egy aranyos pulóverrel és finom balerinákkal, vagy lépj tovább, és kombinálhatod nehéz cipőkkel és vagány kiegészítőkkel. A választás a tiéd!