Cipők kórházi és irodai munkához. Ismerje meg a legjobb modelleket


Akár kórházban, fogorvosi rendelőben vagy szépségszalonban dolgozik, szinte állandóan mozgásban van. Egy hosszú nap a lábadon hihetetlenül fárasztó lehet, ha nem viselsz kényelmes cipőt. Nézze meg, mely modellek a legjobbak a kozmetikusok, nővérek és fogászati ​​asszisztensek számára.

Milyen cipő kozmetikusnak és nővérnek?

Kíváncsi vagy, milyen cipő lesz jó egy nővérnek? Nem tudja, milyen cipőt válasszon, ha fogorvosi rendelőben szeretne dolgozni? Vagy talán egy kozmetikus számára keresi a tökéletes modellt? Jó helyre jöttél! Önt szem előtt tartva elkészítettük a legkényelmesebb cipők listáját azoknak a nőknek, akik folyamatosan mozgásban vannak. 

Mielőtt rátérnénk a dolog lényegére, magyarázzuk el, miért olyan fontos a megfelelő lábbeli, ha kórházban vagy irodában dolgozik.

Először is, legyen szó kozmetikusról, ápolónőről vagy fogászati ​​asszisztensről, gyakorlatilag az egész napot a lábadon tölti. Emiatt megdagadhat a lábad, a túl szűk, rosszul formázott lábbeli pedig igazi kínszenvedés lesz.

Másodszor, az ilyen típusú szakmában végzett munka gyakran veszélyes tárgyak, például tűk vagy más éles szerszámok jelenlétével jár együtt. A túl vékony anyagból készült cipők sok problémát okozhatnak, ha véletlenül kiesne a kezéből egy ilyen tárgy.

Harmadszor, a kórházban vagy irodában töltött idő gyakran nehezen eltávolítható foltokkal jár. Ha professzionálisan szeretnél kinézni, válassz könnyen kezelhető lábbelit. A fehér, szövet tornacipő nem lesz a szövetségese.

Mire kell figyelni, amikor cipőt választunk kórházi és irodai munkához?

Most, hogy tudja, miért fontos a megfelelően illeszkedő cipő a kórházban vagy irodában dolgozó nők számára, valószínűleg azon töpreng, mire kell odafigyelnie, hogy az új lábbelibe való befektetés ne legyen tévedés.

A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük azokat a legfontosabb szempontokat, amelyekkel a kozmetikusok, nővérek és fogászati ​​asszisztensek cipőinek rendelkezniük kell.

Csúszásmentes talp

A kiömlött folyadékok vagy anyagok nem ritkák a kórházak padlóján. A fogorvosi rendelőben vagy akár kozmetikai rendelőben dolgozók hasonló problémákkal szembesülhetnek. Tedd a biztonságod prioritást, és ügyelj arra, hogy a munkahelyeden viselt cipők csúszásmentes talppal rendelkezzenek. 

Légáteresztő, strapabíró anyagok

A több vagy akár több órás műszakok a láb túlzott izzadását okozhatják. Ha nem szeretne kellemetlen betegségeket, például láb- és körömgombát kapni, feltétlenül vegyen fel légáteresztő anyagból készült cipőt.

És ha már a cipők gyártásához használt anyagokról beszélünk, fordítsunk különös figyelmet a tartósságukra. Ennek köszönhetően lábbelije tovább fog szolgálni, és ami a legfontosabb - maximális biztonságot és védelmet nyújt az éles tárgyakkal, például tűkkel szemben.

Könnyű karbantartás

Ahogy korábban említettük, a kórházban és az irodában végzett munka elősegítheti a nehezen eltávolítható foltok és elszíneződések megjelenését a cipőkön. Annak elkerülése érdekében, hogy cipője csúnyán nézzen ki, ügyeljen arra, hogy a munkahelyén viselt cipő könnyen karbantartható legyen. Kerülje a szarvasbőrt és a fényes textileket, és cserélje ki természetes bőrre vagy szintetikus, de légáteresztő anyagokra.

Maximális kényelem és illeszkedés

A hosszú órákig tartó lábon állás és a futás közbeni szakmai ügyek intézése mindenképpen maximális kényelmet igényel. Válasszon olyan lábbelit, amely elegendő ütéselnyelést és tartást biztosít a lábának. Győződjön meg róla, hogy cipője megfelelően illeszkedik. Attól eltekintve a megfelelő méret kiválasztása ügyeljen az olyan szempontokra, mint a láb szélessége vagy bármilyen kísérő betegség (pl. bunionok). 

A vonatkozó irányelveknek való megfelelés

Egyes létesítmények speciális irányelvekkel rendelkeznek a személyzet által viselt lábbelikre vonatkozóan. Míg egyes helyeken speciális szabályok vonatkoznak a cipő színére vagy védő tulajdonságaira, mások a lábujjak takarásának szükségességére összpontosítanak. Mielőtt vásárolni indul webáruházunkban, feltétlenül olvassa el a munkavégzés helyén érvényes szabályokat.

A legjobb cipőmodellek nővérek, kozmetikusok és fogászati ​​asszisztensek számára

Most, hogy tudja, milyen szempontok kell, hogy vezessenek, amikor cipőt választ a szakmájában, itt az ideje, hogy inspiráljon! Kifejezetten az Ön számára készítettük el kedvenc modelljeink listáját, amelyek jól használhatók ápolónők, fogászati ​​asszisztensek és kozmetikusok számára. Dolgozni! 

A márka sötétkék cipői New Balance

Ezek a cipők nemcsak stílusosak, hanem rendkívül funkcionálisak is. A vastag, kényelmes talpak maximális kényelmet biztosítanak az egész munkanap során, és segítenek a legigényesebb kihívásoknak is megfelelni. Egyetlen hátrányuk a vízállóság hiánya, de mindenképpen könnyen karbantartható cipők. 

Vízálló sportcipő

Ha azonban a vízállóságot részesíti előnyben, fogadjon speciális lengéscsillapító rendszerrel rendelkező női futócipőkre. A hegesztett varratokkal ellátott belső zokninak köszönhetően lábai szárazak maradnak. Különösen figyelemre méltó a hab talpbetét, amely páratlan párnázást biztosít, és emellett antibakteriális és gombaellenes funkciókat is ellát. 

Inblu női egészségügyi papucs

Klasszikus megoldást keresel? Válasszon pótolhatatlan papucsokat a neves Inblu gyártótól. A természetes bőrből készült profilozott talpbetét kényelmes sarokpánttal kombinálva gondoskodik a kényelemről a nap folyamán.