Befado 093M017 papucs szürke fekete

A termék nem elérhető ;(

A Befado férfi papucs otthoni használatra szánt felbújós cipő. A papucsok felsőrésze puha anyagokból készült, visszafogott színekben, melyeket dekoratív varrással hangsúlyoznak. A papucsok belseje puha szövettel készült, amely biztosítja a kényelmet. A papucsok érdekes szabását a kopásálló anyagból készült profilozott talp egészíti ki, amely csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.


A papucsok a szürke és fekete árnyalatú elemeket ötvözik. A papucsok divatos felépített felsőrészei aszimmetrikusan használt, kétszínű szövetekből készülnek. A kényelmes felsőrész külső oldala szürke szövetből készült, a cipő közepén fehér és fekete varrással. A papucs kényelmét a belsőben használt pamutbetét növeli, melynek köszönhetően a láb nem fárad el, ugyanakkor véd a túlzott izzadástól. A papucs hátsó részén kissé magasabban fekvő talpat sokórás otthoni cipőhasználatra tervezték. A papucsok „Egészséges láb” tanúsítvánnyal rendelkeznek.

  • Domináns minta: minta nélkül
  • Talpbetét anyaga: Egyéb
  • Külső anyag: Szövet
  • Szín: szürke fekete

Köszönjük megjegyzését.

|
Minden tökéletes rendben, nagyon szép, gyors (még kifejező is!) És megbízható. A leírtaknak megfelelő áru, ajánlott. Magamnak és másoknak mindig ilyen vásárlást kívánok. Köszönöm és minden jót :)