Cipő adidas Stabil X Mid M F33827 fehér

A termék nem elérhető ;(

Adidas Stabil X Mid M F33827 cipő fehér - Megbízható partner a pályán

Az Adidas egy olyan márka, amelyet világszerte ismernek és értékelnek a szakemberek és a sportrajongók. A legújabb cipőmodell – az adidas Stabil X Mid M F33827 fehér színben – a cég tapasztalatának kvintesszenciája a sportcipők megalkotásában, amelyek még a legigényesebb kézilabdázók elvárásainak is megfelelnek.

**Tartósság és kényelem egyben**

Az adidas Stabil X Mid M cipők fő előnye a kiemelkedően magas kidolgozásuk, amely nemcsak a tartósságot, hanem a használat kényelmét is garantálja intenzív edzés során. A külső anyag és a betét kiváló minőségű szövetből készült, ami jó légáramlást és kényelmet biztosít még hosszú edzések során is.

**Stílus és funkcionalitás kézilabdázók számára**

A sportcipő kiválasztása nem csak a kényelem, hanem a stílus kérdése is. Az adidas Stabil X Mid M-ben domináns fehér szín nemcsak elegánssá teszi őket, hanem könnyen összeilleszthetőek különféle sportruházatokkal. A cipő magas szabása nemcsak jól néz ki, de mindenekelőtt további védelmet és stabilitást biztosít a bokának – ez rendkívül fontos szempont egy olyan dinamikus sportban, mint a kézilabda.

**Technológia a játékos szolgálatában**

Az adidas Stabil X Mid M cipők jellegzetessége, hogy a talpuk nem hagy nyomot. Ez különösen fontos jellemzője egy sportcsarnoknak, ahol a parketta tisztán tartása nagyon fontos. A sarok merevítése emellett stabilitást biztosít, csökkenti a sérülések kockázatát és lehetővé teszi a magabiztos mozgást a pályán.

**Fűzés a szerelőszolgálatban**

A cipő hagyományos fűzős rögzítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a cipő tökéletesen illeszkedjen a láb egyéni formájához. A nyomás beállításával minden játékos jól érzi magát, függetlenül a pálya körülményeitől.

**Összefoglaló**

Az Adidas Stabil X Mid M F33827 fehér cipő tökéletes lábbeli azoknak a férfiaknak, akik értékelik a minőséget és a kényelmet kézilabdázás közben. Technológiai megoldásaik, mint például a nyommentes talp- vagy sarokmerevítés, minden játék színvonalát javítják. Magas, fűzős és a legjobb anyagokból készült cipők minden pályán biztosan elismerést kapnak.

  • További jellemzők: nyomtalan talp sarokmerevítés
  • Domináns szín: fehér
  • Talpbetét anyaga: szövet
  • Külső anyag: szövet
  • szex: Férfi cipő
  • Magasság: magas
  • Kapocs: fűzött

Köszönjük megjegyzését.

|