Niestety nie mamy produktów spełniających Twoje kryteria.

A hegymászó cipő a lábbelik speciális kategóriája, amelyet extrém körülményekhez terveztek a hegyi ösvényeken. Ezeket a cipőket elsősorban szakembereknek, hegyimentőknek, hegymászóknak és az extrém hegyi kirándulások szerelmeseinek tervezték.

A hagyományos hegymászó cipőkkel ellentétben a magasba emelt cipők magas hőszigeteléssel rendelkeznek, amely véd a fagy, a hó és más veszélyes időjárási körülmények ellen. A legtöbb modell speciális membránnal vagy termikus pehellyel van felszerelve, amelyek ráadásul növelik a szigetelést, megakadályozzák a lábak lefagyását, és hosszabb ideig melegen tartanak.

A magashegyi cipők is nagy merevségi osztályú lábbelik, amelyeket úgy terveztek, hogy meredek és nehéz utakon biztosítsák a szükséges stabilitást és biztonságot. Előállításukhoz különböző típusú műanyagokat használnak, amelyek vasmerevséget, stabilitást és tartósságot biztosítanak - még a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is.

A magashegyi cipők olyan lábbelik is, amelyek nagy kopásállósággal és mechanikai sérülésekkel rendelkeznek, ami rendkívül fontos egy hosszú és nehéz hegyi menet során. Talpjuk és felsőrészük olyan anyagokból készült, amelyeket nagy tartósság, alacsony kopás és külső tényezőkkel szembeni ellenállás jellemez.

A kiváló minőségű alpesi cipők évekre szóló befektetés, amellyel élvezheti a hegycsúcsok leküzdésének egyedülálló élményét. A modell kiválasztásakor érdemes figyelni a felső, szigetelő membránok merevségére, a talp csúszásgátló tulajdonságaira és az amortizáció mértékére. Csak egy megfelelően kiválasztott cipőnek köszönhetően élvezheti a biztonságos és kényelmes felmászást a csúcsra.