Válassza ki a megfelelő cipőt, és a legegyszerűbb stilizációkat is elvarázsolja


A klasszikus ruhatárelemek, mint a slim fit farmer, egy fehér póló vagy egy kis fekete ruha időtállóak és mindig jól mutatnak. A látszattal ellentétben nem kell unalmasnak tűnnöd, ha minimalista stílust viselsz. Azt javasoljuk, hogyan tegyük őket szemet gyönyörködtetővé a megfelelően kiválasztott cipőknek köszönhetően.

A minimalizmusnak ára van

Egyszerű belső terek, klasszikus megoldások és ... monokróm jelmezek. A minimalizmus sokkal több, mint egy szigorú, kifejezéstelen stílus. A mértékletesség és a jó ízlés szinonimája. Ez a stílus kétségtelenül sok éve örömet okoz mind a belsőépítészeknek, mind a divattervezőknek. Nem ok nélkül szeretik azokat a nők is, akik tisztában vannak a legújabb trendekkel.

A minimalista stilizációnak nem kell unalmasnak lennie, még akkor sem, ha egyszerű, monokróm alapon készült. Néhány kiegészítés elegendő ahhoz, hogy megjelenése kifejező legyen és örömet okozzon a járókelőknek. 

Az egyik trükk a megfelelő cipő kiválasztása. A szokatlan dizájnnak, színeknek és stílusoknak köszönhetően káprázatosan fog kinézni, és elkapja mások tekintetét. Ismerkedjen meg kedvenceinkkel, amelyekkel a legegyszerűbb stilizációkat is változatossá teheti.

Velúr balerinák díszítéssel

Ha egyszínű megjelenést szeretne viselni, próbálja meg kifinomultabb lábbelikkel párosítani. A velúr balerinák klasszikus cipők, de a rendkívüli díszítéseknek és az intenzív színeknek köszönhetően a legegyszerűbbek eredeti kiegészítőjévé válhatnak. felszerelésnál nél.

választ kék modell vastag többsoros lánccal. Ennek a színnek az élénk rózsaszín, mentazöld és barack árnyalatú kombinációja minden bizonnyal tökéletes lesz a minimalista stilizációhoz. Ezek a színek tökéletesen harmonizálnak majd az egyenes farmerrel és egy fehér pólóval, valamint egyszínű overállal.

Az intenzív rózsaszín tökéletes kiegészítője a klasszikus ruháknak. Eredeti gyöngyökkel díszített cipő strasszra hasonlítva, fenomenálisan gazdagítják bármilyen stilizációt, káprázatos végeredményt alkotva. A fukszia egy energizáló szín, amely tökéletesen kontraszt a feketével, barnával és szürkével. Sikeresen kombinálhatod fehérrel, bézssel vagy krémmel is.

Eredeti csizma hideg napokra

Hidegebb napokon vegyen fel csizmát. Ez a lábbeli hőérzetet biztosít, és számos alkalomra tökéletes lesz. Mi több, segít változatosabbá tenni minimalista stílusát.

A fekete-fehér irodai alkotásoknak nem kell unalmasnak tűnniük. Főleg, ha kombinálod velük fűzős csizma csizma stílusú, leopárdmintát utánzó mintával. A fekete és a fehér kombinációja annyira klasszikus, hogy szinte minden árnyalattal kombinálható, hatékony megoldásokat hozva létre.

Mit szólnál a makacshoz, fehér munkások fekete elemekkel? A fehér és a fekete időtlen kombináció, amely bézs vagy szürkével is jól mutat. A cipő elején elhelyezkedő kontrasztos cipzár és a trapper stílusú nehéz talp karakteressé varázsol minden ruhát. Viseljen hozzá leggingset vagy típusú nadrágot szűk farmer. Figyelem! A fehér cipő fekete nadrággal kombinálva optikailag lerövidítheti az alakot, ezért az alacsonyabb magasságú hölgyeknek ezt a kombinációt nem javasoljuk. 

Nekik viszont azt ajánljuk bézs bokacsizma fényes lánccal. Ettől a színtől – világos nadrággal vagy csupasz szárral kombinálva – sokkal magasabbnak fog tűnni, mint amilyen valójában. További előny a magas platform eredeti futófelülettel.

Színes tűk az elegáns stílusért

A minimalista, elegáns stílus randevúkra, fontos üzleti megbeszélésekre vagy irodába egy szempillantás alatt eszébe juthat, ha színes magassarkút választ hozzá. Egy kis fekete ceruzaszoknya vagy szivarkák és egy fehér ing színes magassarkúkkal kombinálva fenomenális kombinációt alkot.

választ sárga magassarkú dekoratív kivágással és stílusos bojttal. Ha a kényelmes, lapos cipőt kedveled, válassz egyet sárga szivattyúk egy kis oszlopon hegyes orral, finom csíkokkal. Ilyen cipőben biztosan WOW hatást keltesz!

Ha randevúzni készül, és rövid, fekete ruhát szeretne viselni, válassza azt  piros szivattyúk egy díszes poszton. A szabad sarok és az eredeti kötés szinte azonnal meggyújtja partnere érzékeit. Ne felejtse el befesteni ajkait intenzív vörös rúzssal. Így megjelenése még harmonikusabb lesz.

Kényelmes tornacipő

Szokatlan lábbelikkel megtörheted az elegáns, minimalista stilizációkat, hogy díszes végeredményt készíts. Párosítsd őket sportcipőkkel, és lepj meg tökéletes megjelenésükkel. 

A választás elvileg gyakorlatilag korlátlan. Lehet fogadni klasszikus, egyszerű, fehér modellekamelyek érdekes módon kontrasztoznak az elegáns öltözék többi részével, vagy választhatnak díszesebb színeket és dizájnt. Választ lila Air Maxek áramvonalas formával és emelt sarokkal vagy többmagos állatmotívumú sportcipő kis éksarkon.

Jó szórakozást a divathoz!

Az egyszerű alapján ruhák minimalista stílusban megtartva, már csak kiegészítőkkel is felejthetetlen végeredményt kaphatsz.

Csak érezd jól magad a divatban, és kombináld a klasszikusokat nem szembetűnő lábbelikkel. Így a legegyszerűbb stílustól is csodálatosan fog kinézni, bármilyen alkalomról legyen szó.