American Club Softshell csizma amerikai WT64 membránnal fekete szürke

A termék nem elérhető ;(

Az American Club WT64 gyerekcipő olyan egyedi lábbeli, amely nemcsak kényelmet, hanem hatékony védelmet is nyújt a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben. Aktív gyermekek számára készült, akik nem félnek a szabadban való játéktól, még téli körülmények között sem.

A kiváló minőségű softshell anyagból készült American Club WT64 csizma kivételesen könnyű és rugalmas. Ez garantálja a gyermek mozgásszabadságát és kényelmet viselése közben. A modern "TRIPLETEX" membránnak köszönhetően a lábbeli víz- és szélálló, ugyanakkor lehetővé teszi a bőr lélegzését. Ez döntő fontosságú a gyermekek lábának egészsége és higiéniája szempontjából, mivel játék közben túlzottan izzadhatnak.

A WT64 softshell csizmák praktikus tépőzáras részlettel vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy a legfiatalabb felhasználók is képesek lesznek önállóan fel- és levenni a cipőt, így fejlesztik motoros képességeiket. A bevarrt fújtatónyelv egy kiegészítő védelem, amely megakadályozza, hogy hó kerüljön a cipő belsejébe, ami jelentősen növeli a viselési kényelmet a téli napokon.

A gyermekek biztonsága az utakon kiemelten fontos, ezért a gyártó fényvisszaverő elemekkel látta el a cipőket, amelyek sötétben vagy rossz időben javítják a kisgyermek láthatóságát, ami fontos megelőző szempont.

A fekete és szürke árnyalatok egyedülálló kombinációja révén a cipő tökéletesen illeszkedik a gyermekgardrób különböző elemeihez, miközben stílusos és funkcionális. A cipő belsejét kellemes tapintású lábbeliszőrzet béleli, amely további meleget biztosít a hideg napokon.

A merev saroktámasz megfelelő alátámasztást garantál a lábnak, és fontos a gyermekek lábfejének megfelelő fejlődéséhez és a helyes testtartás fenntartásához járás közben.

Az American Club gyártóként odafigyel a kidolgozás minőségére, ami a tartósságban és a használat kényelmében nyilvánul meg. A WT64 csizma átgondolt választás minden szülő számára, aki praktikus és esztétikus lábbelit keres gyermekének. Tökéletes azoknak a fiúknak, akik szeretnek aktívan a szabadban tölteni az időt, függetlenül az időjárás szeszélyétől.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Szín: fekete szürke

Köszönjük megjegyzését.

|
|