Boltunk kínálatában számos, a jól ismert gyermekcipő-gyártó - Bartek - cipője található. A Bartek több mint 20 éve gyárt gyermekcipőt, és ezeket mind a lengyel, mind a külföldi üzletekbe szállítja. A Bartek lengyel vállalat, amely Európában a legnagyobb gyermekcipő-gyártó. A cég létezése kezdete óta 10 millió pár cipőt hoztak létre.


Miért érdemes választani a Bartek csizmát?


A társaság elismerést és bizalmat élvez a szülők között, mint a kisgyerekeik. Nagy tapasztalattal rendelkezik továbbá a cipők tervezésében és készítésében, amelyek gondoskodnak a gyermekek kényelméről és megfelelő fejlődéséről.


Szakemberek által készített gyermekcipő


A Bartek cipők tervezéséért felelős csapat szakemberekből áll, akik napi szinten foglalkoznak a gyermekek fejlődési igényeinek fejlesztésével. És a gyártási folyamatban végrehajtott projekteket úgy alakították ki, hogy azok a gyermekek lábának anatómiájához legjobban megfeleljenek.


Áruházunk ajánlatát


A Bartek csizma kapható kínálatunkban, bármilyen korú fiúk és lányok számára. A rendelkezésre álló méretek nagyon szélesek - 20-tól 38-ig. Sőt, minden gyermek és szülő válasszon egy modellt, amely megfelel a saját ízlésének és igényeinek. Boltunkban a Bartek cipők különböző modelljei találhatók, mind szín, mind formatervezés szempontjából.


A modellek többsége természetes bőrből készül, amely védi a külső tényezőktől - például a fagytól, a hidegtől és a páratartalomtól -, és lehetővé teszi a szabad levegőáramlást, ami nem vezet a láb izzadásához.


A Bartek csizmákat meleg prémekkel melegítik, így nincs a túlzott hőelvezetés veszélye. Sőt, a kiválasztott modelleknek van egy membránja is, amely egy olyan elem, amely ezen felül megvédi a gyermek lábát a lehűléstől, valamint a nedvesség behatolását a cipő belsejébe. A használt membránnak köszönhetően a felesleges nedvesség a csizmán kívül is szállítódik.